Băsescu, cerere furtunoasă pentru Iohannis după demiterea lui Tudorel Toader. ”Să toace PSD”
Traian Băsescu îl contrazice pe Iohannis. Cere tăierea salariilor și pensiilor
Ultima Ora Politic

Traian Băsescu se pune în locul lui Iohannis. Ce ar face în cazul revocării lui Lazăr

Traian Băsescu se pune în locul lui Iohannis. Ce ar face în cazul revocării lui Lazăr

Traian Băsescu, declară la B1TV, într-o discuție despre situația dintre Toader și Lazăr, că, dacă ar fi în locul Președintelui Iohannis, nu ar semna remanierea procurorului general. 

„În mod categoric nu l-aș revoca pe Augustin Lazăr. Mai ales că dacă vorbim de legislație procurorul general a avut un control al Inspecției Judiciare, în luna septembrie, cu un calificativ bun. Nu aș merge la revocare în niciun caz.

Văd pe argumentul acesta stupid cu dosarul care a fost în complet… În ce lege scrie cum e dosarul!? În legea 303 scrie foarte clar că ministrul justiției propune, CSM dă un aviz consultativ iar președintele aprobă. Că pe etaje inferioare se creează tot felul de proceduri  vreau să vă spun că în dosarul lui Laura Codruța Koveși n-a existat la numirea la DNA nici un dosar special. Pur și simplu a fost propunere de la Victor Ponta și numire de la mine. Că ne-a cerut UE o procedură asta e o altă socoteală. Noi discutăm despre lege”, a declarat Traian Băsescu, fost președinte al României.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.