Probleme pentru Traian Băsescu. Denunțat la Parchetul General
Partidul lui Băsescu divulgă condițiile puse lui Orban pentru a-i susține Guvernul
Ultima Ora Politic

Traian Băsescu, reacție imediată la sentința primită. ”Voi contesta în instanța superioară”

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat pentru mediafax că va contesta decizia Curții de Apel București, prin care magistrații i-au stabilit calitatea de colaborator al Securității. Recursul poate fi depus tot la Curtea de Apel București.

„Verdictul Curții îl iau ca atare. Voi contesta în instanța superioară verdictul”, a declarat Traian Băsescu, pentru MEDIAFAX.

Magistrații Curții de Apel București au constatat, vineri, că fostul președinte al României, Traian Băsescu, a fost colaborator al Securității, decizia nefiind definitivă.

Magistrații Curții de Apel București au admis acțiunea Consiliului Naţional Pentru Studierea Arhivelor Securităţii (C.N.S.A.S.) și au constatat calitatea de colaborator al Securității în privința fostului președinte al României Traian Băsescu.

„Admite acţiunea. Constată calitatea de colaborator al Securităţii în privinţa pârâtului Băsescu Traian”, se arată în minuta judecătorilor Curții de Apel București.

Fostul președinte poate face recurs la decizia magistraților în 15 zile de la comunicare, recursul putând fi depus tot la Curtea de Apel București.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.