Traian Băsescu l-a făcut franjuri pe șeful Antenelor: ”Ce zici, Dan Voiculescu, am dreptate în legătură cu puşcăriaşul cu antene?” 1
Ultima Ora Politic Social

Traian Băsescu l-a făcut franjuri pe șeful Antenelor: ”Ce zici, Dan Voiculescu, am dreptate în legătură cu puşcăriaşul cu antene?”

Fostul președinte al României Traian Băsescu a reacționat dur la atacul lansat de omul de afaceri Dan Voiculescu, care l-a acuzat că a gonit medicii din țară și acum vrea să fugă la Bruxelles, fiind candidat pe lista PMP pentru Parlamentul European.

Mihai Tudose îi DISTRUGE pe Carmen Avram și Chris Terhes: ‘Este clar că cineva a venit cu lista de-a gata’

“Puşcăriaşul cu antene”!

Dan Voiculescu are frământări metafizice legate de prezenţa mea pe lista PMP pentru euro-parlamentare, susţinând că “m-aş fi strecurat” pe liste.

“Puşcăriaşul cu antene” se face a nu pricepe că pur şi simplu conduc lista partidului pe care l-am creat, asumându-mi la nivel maxim responsabilitatea politică pentru soarta acestui partid la care ţin mult, partid care în viaţa şi atmosfera lui internă începe să semene tot mai mult cu fostul PD/PDL.

Mai mult, “puşcăriaşul cu antene” mă acuză, în stil specific slugilor lui de la Antena 3, că am gonit medicii din ţară. Slavă Domnului că nu mă acuză şi pentru plecarea a cca. 220.000 ingineri, zeci de mii de constructori, milioane de agricultori etc.

Există însă un mare adevăr, aceşti oameni au plecat în Europa pentru că acolo erau mai bine plătiţi şi pentru că în Italia, Spania, Germania, Franţa ,Regatul Unit etc. muncind din greu, au putut strange o brumă de bani.

Ei nu au avut la dispoziţie milioanele de dolari ale Statului Român din conturile Crescent pe care să-i transfere în buzunarele proprii, uneori chiar şi prin intermediul unor ziarişti cu ştaif ai Trustului Intact. Ei au optat să muncească în străinătate pentru un trai mai bun. Ei nu au furat banii statului, precum “puşcăriaşul cu antene”.

Şi, pentru că trăieşte din banii de la Crescent şi din minciună, “puşcăriaşul cu antene” şi nu eu, este cel care şi-a strecurat pe listele PSD oameni de încredere precum Maria Grapini, Carmen Avram, Cris Terheş, care să transfere minciunile voiculesciene şi propaganda Antenei 3, în interiorul Parlamentului European.

Desigur, între “oameni de onoare” nimic nu este gratis. La schimb, pentru cele trei locuri eligibile primite de “puşcăriaşul cu antene”, toată divizia de propagandă a Antenei 3 si-a pus simbriaşii, ordonat şi cu talent, în slujba unei campanii mincinoase în favoarea lui Dragnea şi a clicii lui.

Ce zici Dan Voiculescu, am dreptate în legătură cu “puşcăriaşul cu antene”?

PS-Acesta este un drept la replică.Personal n-aş fi vrut să bag în seamă acest personaj”, scrie Traian Băsescu pe Facebook.

 

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.