Băsescu, cerere furtunoasă pentru Iohannis după demiterea lui Tudorel Toader. ”Să toace PSD”
Traian Băsescu îl contrazice pe Iohannis. Cere tăierea salariilor și pensiilor
Ultima Ora Politic

Traian Băsescu îl contrazice pe Iohannis. Cere tăierea salariilor și pensiilor

Fostul președinte al României Traian Băsescu a rămas uluit de promisiunile PNL și ale președintelui Klaus Iohannis privind menținerea nivelulul actual de salarii și pensii.

„Categoric un guvern va fi, dar vreau să vă spun un lucru. Legat de efectele economice ale acestei schimbări de garnitură, vi le poate spune domnul Ialomițeanu care pentru măsurile luate în 2010 a fost declarat cel mai bun ministru de finanțe din UE.

De fapt, totul se învârte în jurul acestor declarații care au devenit de neînțeles.Marile acuzații aduse PSD au fost legate de cheltuieli exagerate în raport cu veniturile. Caii de bătaie au fost creșterea salariilor și a pensiilor care după părarea mea au fost necesare. Socialiștii cred în creșterea economică prin consum, e doctrina.

Liberalii cred în creștere economică prin investiții. Până ieri, îi acuzam pe socialiști că au mărit pensiile și salariile. De ieri, toți liderii PNL spun că nu ne atingem de pensii și salarii. Pai atunci pentru ce i-am schimbat?”, a declarat Băsescu la România TV.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.