Băsescu o pune la punct pe Gabriela Firea. Ajunge la DNA!
Băsescu o pune la punct pe Gabriela Firea. Ajunge la DNA!
Ultima Ora Politic

Traian Băsescu, dezvăluire bombă. Fostul președinte vorbește despre corupție!

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, o acuză pe Gabriela Firea că a aruncat banii bucureștenilor pe publicitate, în loc să-i folosească în folosul acestora.

Băsescu, care este candidatul, PMP, la Primăria Capitalei, spune că, Firea, nu a ştiut să gestioneze anumite probleme esenţiale pentru bucureşteni.

„Doamna Firea e de 10 ori mai coruptă decât acest Nicuşor Dan. A dat câteva zeci de milioane pentru publicitate. Voi credeţi că eu vorbesc degeaba?

A venit doamna Firea şi ne-a arătat cum cumpără echipamente pentru spitale, cum le face tuturor analize COVID, cum îi tratează pe toţi.

Doamna Firea trebuie să ştie că primul lucru ca să fii sănătos e să te speli şi jumătate din Bucureşti nu a avut apă caldă vara asta, ba un sector, ba altul.

Reţineţi, doamna Firea, sunteţi coruptă până în măduva oaselor. Nu îi mai daţi lecţii lui Nicuşor”, a spus Băsescu la România TV.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii