Băsescu nu crede în Brexit. ”Să vedeți ce o să râd de Theresa May. Au și ei Dăncila lor”
Ultima Ora Breaking News Politic

Traian Băsescu detonează Nuclera pentru PSD. Alianța care trimite PSD la groapa istoriei

Europarlamentarul PMP Traian Băsescu face o previziune sumbrp pentru PSD. Partidul Mişcarea Populară ”nu are alt drum decât cel al alianţelor” cu PNL şi USR, în perspectiva alegerilor locale, a declarat, vineri, la Sinaia,președintele de onoare al popularilor, Traian Băsescu.

”Până la alegeri toţi spunem poveşti, dar asta cu numărul de voturi băgate în urnă e cea mai precisă măsurătoare a progresului. Altfel, suntem la al patrulea rând de alegeri la care trecem pragul, şi a venit momentul să ne mişcăm mai sus de prag.

Vin alegerile locale, aici nu veţi avea alt drum decât cel al alianţelor. Pentru că dacă nu se modifică legea alegerilor locale, ar însemna să lăsăm administraţiile locale în continuare în mâna PSD-ului, şi atunci ceea ce s-ar face în turul doi trebuie să faceţi înainte de turul întâi.

Şi eu vă recomand ca toţi să vă deschideţi organizaţiile locale către alianţe cu liberalii şi cu USR-ul, n-aş vrea să aud de alt tip de alianţe şi v-aţi şi compromite”, a declarat fostul preşedinte.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.