Dezvăluirea lui Iohannis. Președintele prezintă Dovada care o Termină pe Dăncilă. Penalii au îngropat-o
Dezvăluirea lui Iohannis. Președintele prezintă Dovada care o Termină pe Dăncilă. Penalii au îngropat-o
Ultima Ora Breaking News Politic Social

Tragedia din Ialomița. Kalus Iohannis dă decisiva Guvernului. Corupția Ucide. Demiterea Vioricăi Dăncilă

Teribilul accident auto în care au murit 10 persoane este pusă de șeful statului Klaus Iohannis și pe seama lipsei unei infrastructuri rutiere, care duce de multe ori la tragedie.

Iohannis spune că Moțiunea de cenzură trebuie să treacă și Guvernul Dăncilă  demis, pentru ca, la Palatul Victoria să vină o echipă care să investească responsabil și în infrastructura României.

„Această autostradă este cel mai important obiectiv de infrastructură pentru Moldova. Dacă scăpăm de pesediști și ajungem să avem un guvern liberal, această autostradă se va face. Avem nevoie de infrastructură rutieră, digitală.

Pentru Moldova, o Românie normală este una în care există o autostradă care leagă Moldova de restul țării. Astăzi, avem din păcate încă o dată un exemplu de ce este absolută nevoie de infrastructură decentă.

Azi dimineață la 6 și ceva am primit un mesaj cutremurător. Între Urziceni și Slobozia a vut loc un accident rutier groaznic, cu zece morți și aproape zece răniți grav. M-a întristat foarte mult.

Ce pot să spui? Condoleanțe, îmi pare foarte rău. Să înțelegem că lipsa de infrastructură ucide, precum și corupția ucide. Această nepăsare criminală a pesediștilor costă vieți. Costă vieți de români.

Ideea cu autostrada nu este doar o ambiție politică, nu este în niciun caz un moft. Acum, în secolul 21, secolul mobilității, avem nevoie de infrastructură ca de aer, fiindcă altfel pur și simplu vom rămâne în urmă.

Cum în urmă a rămas România, fiindcă am avut din nefericire atâția ani la conducere PSD. Este principalul motiv al rămânerii în urmă a României. Fără PSD, România ar fi fost mult mai departe. Ar fi fost în rând cu celelalte națiuni europene.

Moțiunea de cenzură este în procedură și vă spun, pregătiți-vă pentru guvernare. Eu îmi doresc foarte mult ca această moțiune de cenzură să treacă și acest guvern eșuat să pice.

Va fi un guvern care va avea un mandat scurt, de tranziție. Care să se ocupe de organizarea perfectă a alegerilor prezidențiale, care va construi bugetul pentru anul viitor.

Deja ministrul de Finanțe în funcție a recunoscut că a gafat-o. Trebuie organizate alegeri locale, parlamentare.

Eu aștept implicare maximală, totală, eficientă, de bună credință din partea PNL, pentru a trece această perioadă de tranziție.

Restartarea, refacerea României, europenizarea României se face pornind de la votul românilor de la alegerile parlamentare. Atunci va începe modernizarea României”, a spus președintele Klaus Iohannis la Iași, unde a participat la o reuniune electorală a PNL.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.