MAE ATENȚIONARE TURISTICĂ. Punctul de frontieră Ruse poate fi aglomerat duminică
Trafic blocat la frontiera cu Bulgaria. Se anunță protest major
Ultima Ora Economic Social

Trafic îngreunat în PTF Calafat-Vidin, unde se instalează sisteme de monitorizare a traficului

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunţă că traficul va fi îngreunat, începând de marţi, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat-Vidin, unde se lucrează pentru instalarea unor sisteme de monitorizare a traficului.

„În perioada 27 august – 29 august 2019, în punctul de trecere al frontierei româno-bulgare Calafat – Vidin, vor avea loc lucrări de instalare a unor sisteme de monitorizare a traficului pe sensul de intrare în România. Aceste lucrări implică devierea traficului greu de pe breteaua de control pe aliniamentul curent al drumului naţional DN 56”, arată CNAIR.

Compania precizează că traficul va fi reluat în condiţii normale începând de vineri, la ora 8:00.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă asigurăm că în perioada desfăşurării lucrărilor, reprezentanţii CNAIR SA vor depune eforturi pentru a fluidiza traficul în vederea evitării timpilor mari de aşteptare”, spun reprezentanţii CNAIR, news.ro.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii