Trădare. Preoții îi dau Decisiva lui Dăncilă. Mesaj șoc după crimele de la Caracal. ”Jigodii, inconștieni,oameni fără suflet” 1
Ultima Ora Breaking News Politic Social

Trădare. Preoții îi dau Decisiva lui Dăncilă. Mesaj șoc după crimele de la Caracal. ”Jigodii, inconștieni,oameni fără suflet”

La catedrala din muncipiul Caracal a avut loc, duminică, o slujbă specială pentru Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

Este vorba despre Sfânta Liturghie arhierească, ținută la Caracal, ”însoțită de rugăciuni speciale pentru invocarea ajutorului și mângâierii lui Dumnezeu asupra tuturor celor afectați de evenimentele tragice care au îngrozit societatea noastră în ultimele zile”, potrivit unui anunț al Episcopiei Slatinei și Romanaților.

Episcopul Sebastian, cel care a oficiat Liturghia a avut un mesaj extrem de dur la adresa autorităților care au gestionat cazul dispariției celor două fete. Acesta a făcut un apel la rugăciune din partea credincioșilor și iar pe Gheorghe Dincă l-a numit ”jigodie”, informează Știrile Pro Tv.

”Un apel la rugăciune pentru tot ce s-a întâmplat zilele acestea aici la Caracal, dar și în împrejurimi, pentru elementele acestea care ne-au îngrozit pe toți, mai cu seamă pe care aveți fete tinere, care sunt căutate și preferate de aceste rețele ticăloase de oameni care nu se mai satură de bani și de plăcere! (….) Crești 15 ani un copil și vine o jigodie și ți-o ia de lângă tine și-și bate joc de ea și-o omoară. Unul care n-a mișcat un ac ca să crească acel copil. Părinții ei s-au străduit cu ea. Dar, ce, numai el? Sunt atâția care fac același lucru. (…) Ne-am rugat cu toții astăzi să le întoarcă pe aceste fete în familie. Să crape inima acestor oameni fără inimă și să-și caute plăcerea în altă parte, nu abuzând de copilele tinere nevinovate”, a spus preotul.

Întrebat de mulți oameni dacă pe Alexandra o va pomeni la vii sau la morți, reprezentantul bisericii a răspuns: ”Dar ce, crezi că chiar a murit? M-a întrebat așa cum vă întrebați și dumneavoastră. Și am văzut că se întreabă toată lumea în țara asta. Ce dacă s-a dat un comunicat oficial, lumea încă se întreabă – și m-au întrebat și pe mine: credeți că a murit? Și am zis să dea Dumnezeu să nu fi murit, să dea Dumnezeu să fie vie, să-și dovedească adică încă o dată incompetența sau mai bine zis complicitatea autoritățile și într-o zi să ne ceară scuze și să spună iată, Alexandra este vie. Să dea Dumnezeu să fie vie, toți ne-am rugat pentru asta, dar vă spun, dacă Alexandra este vie, cazul ei a fost îngropat. Cazul ei a fost îngropat!”.

De asemenea, preotul i-a sfătuit pe credincioși să se roage pentru ca Dumnezeu să binecuvânteze România cu conducători responsabili, nu oameni fără suflet.

”Rugați-vă ca Dumnezeu să binecuvânteze neamul ăsta cu conducători cu frică de Dumnezeu, nu inconștienți, nu jigodii, nu oameni fără suflet, ci cu oameni cu responsabilitate, cărora să le pese de noi, așa cum și noi îi respectăm acolo unde sunt puși în funcții. Noi îi respectăm! Să ne respecte și ei și să-și facă datoria față de noi, pentru că ce am văzut săptămâna asta a fost prostie, a fost inconștiență, a fost trădare, a fost incompetență, a fost tot ce vreți, bătaie de joc! De aceea nu mai crede nimeni, nimic. La Dumnezeu ne-a mai rămas credința și rugăciunea”.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.