Trădare pentru Tăriceanu. Un primar ALDE se alătură protestului de 15 minute pentru autostradă
Ultima Ora Politic

Trădare pentru Tăriceanu. Un primar ALDE se alătură protestului de 15 minute pentru autostradă

Primarul ALDE al orașului Rovinari, județul Gorj, Robert Filip, anunță că se alătură protestului pentru construcţia de autostrăzi, la provocarea omului de afaceri Ștefan Mandachi din Suceava, care a construit primul și singurul metru de autostradă din Moldova.

În plus, primarul orașului Rovinari, Robert Filip, îi provoacă pe edilii din Turceni, Bâlteni, Drăguțești și Târgu-Jiu să se alăture protestului și să oprească activitatea pe 15 martie, la ora 15.00, timp de 15 minute.

„Vom întrerupe activitatea și o să lucrăm 15 minute după program. Gorjul vrea drum expres! În data de 15 martie 2019, în mai multe localități din România se va protesta, timp de 15 minute, sub titulatura «15 minute de grevă generală. România vrea autostrăzi». Întrucât în Gorj nu avem nici măcar un drum expres, fapt care îngreunează prezența investitorilor și dezvoltarea economică a județului, am decis, în calitate de primar, împreună cu angajații Primăriei și cu o parte dintre consilierii locali, să ne alăturăm și noi protestului din 15 martie. În acest context, provoc primarii localităților situate pe traseul drumului european 79, propozabil a deveni drum expres, să se alăture protestului desfășurat la nivel național și să cerem împreună alocarea de fonduri pentru construirea drumului expres care să lege Gorjul de aeroportul din Craiova și de autostrada ce urmează a se construi între Pitești și Craiova. Sper într-o reacție pozitivă din partea primarilor din Turceni, Bâlteni, Drăguțești și Târgu Jiu. O să rog și toți privații din orașul Rovinari, ca să fie tot orașul în grevă, nu doar Primăria. Vom susține toți aceeași cauză”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Robert Filip, primarul orașului Rovinari.

La rândul său, Ștefan Mandachi a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, că îl felicită pe primarul care a decis să se alăture protestului: „Extraordinar! Îl felicit! Vrem să-i urmeze exemplul cât mai mulți primari. Primul primar din județul Gorj și cel mai curajos”.

Afaceristul Ștefan Mandachi, din Suceava, care a construit primul și singurul metru de autostradă din Moldova, i-a provocat pe români să se alăture protestului lui: să oprească activitatea în 15 martie, la ora 15, timp de 15 minute.

Mai mulți oameni de afaceri s-au alăturat deja demersului.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii