Trădare majoră în PSD. Liderii fug de partidul lui Dăncilă 3
Document Bombă de la Bruxelles. Dăncilă este Terminată. Milioane de români au fost înșelați de șefa PSD. FOTO
Ultima Ora Politic

Trădare majoră în PSD. Liderii fug de partidul lui Dăncilă

Vântul puterii și-a schimbat direcția și odată cu el și unii aleși locali își schimbă afinitățile politice. Liderul PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, susține că plecarea primarului PSD, Alexandru Andrei, de la comuna Porumbești, județ Giurgiu, către PNL este o trădare a electoratului și își cere scuze că l-a susținut pe acesta pentru a candida.

Răscoală a primarilor PSD din Giurgiu. Bădălau, acuzat de practici mafiote. Nu vor să mai asculte de omul lui Dragnea
Nicolae Bădălău

”Foştii colegi care au trădat partidul susţin că pleacă de la PSD la PNL pentru cetăţean, pentru liniştea lui şi bunăstarea lui. Ştim cu toţii că nu pleacă decât pentru burta lor şi interese personale. Demagogia asta este total neproductivă în politică. De ce fac asta? E lipsă totală de caracter, e exact ce spuneau cei din PNL, că „noi cumpărăm, ei negociază”, dar care-i diferenţa?Şi dumneavoastră, jurnaliştii, le spuneţi trădători. Şi de ce credeţi că fac asta, că o cerea poporul?

Şi eu mi-am cerut scuze faţă de giurgiuveni pentru că l-am promovat pe liste pe Alexandru Andrei. Indiferent de discuţii, cetăţenii îţi dau un mandat pe un partid. Trebuie să îţi respecţi mandatul, chiar dacă ai discuţii politice cu unii sau cu alţii. E trădare când pleci! Mai şi iese şi spune că el pentru popor se sacrifică, că îşi ia şi farfuria din faţă… Mă rog, nu e cazul aici, că e mai mare problema, şi atunci, nu eşti un mincinos? Nu eşti, de fapt, un mincinos când stai 3 ani şi ridici în slăvi, în conferinţe de presă, în faţa dumneavoastră, toţi liderii PSD şi apoi te aşezi pe partea cealaltă şi îi înjuri?

Când spui adevărul? Oare chiar meriţi să fii în structura asta legislativă sau executivă, când tu, de fapt, abia aştepţi să vii la guvernare ca să-ţi pui toate neamurile pe funcţii? Despre ce vorbim?”, scrie Niculae Bădălău.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii