Dragnea e în corzi. Ar putea face mai mulți ani de închisoare
Ultima Ora Politic

Tradare în masă pentru Dragnea. Alți 2 primari PSD se alătură protestului autostrăzilor

Primarul PSD al orașului Turceni și edilul independent din comuna Bustuchin, județul Gorj, anunță că se alătură protestului pentru construcţia de autostrăzi, la provocarea omului de afaceri Ștefan Mandachi din Suceava, care a construit primul și singurul metru de autostradă din Moldova, scrie mediafax.ro

După ce luni primarul ALDE al orașului Rovinari, Robert Filip, a anunțat că angajații instituției și mai mulți consilieri locali vor întrerupe munca timp de 15 minute, pe 15 martie, și primarul PSD al orașului Turceni, Cristina Cilibiu, a răspuns provocării.

„Oraşul Turceni susţine protestul <15 minute de grevă. România vrea autostrăzi!>. Și Gorjul are nevoie de autostrăzi sau cel puțin de un drum expres. La rândul meu, îl provoc pe domnul Ion Ciocea, primar al comunei Bustuchin, să se alăture protestului nostru”, a anunțat Cristina Cilibiu pe Facebook.

Marți, primarul comunei Bustuchin, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că susţine demersul antreprenorului Ştefan Mandachi.

„Accept provocarea. Îmbrățișez cu drag astfel de demersuri și la rândul meu sugerez tuturor cetățenilor să susțină ideea și împreună să dăm un avertisment Guvernului. Chiar dacă la acest moment mi-am conturat statutul de independent, somez public toți parlamentarii de Gorj să dea dovadă de interes, nu de dezinteres! Au fost aleși să folosească timpul, nu să treacă prin timp. 15 Martie, ora 15.00, 15 minute! Chiar îi rog pe ceilalți primari să se alăture. Protestează și angajații, recuperăm după program. Eu provoc la rândul meu cetățenii și primarii, nu dau nume, și primarii tot cetățeni sunt”, a declarat Ion Ciocea, primarul independent al comunei Bustuchin.

Antreprenorul Ştefan Mandachi a declarat, pentru MEDIAFAX, că cei trei primari din Gorj care au decis să se alăture protestului lui sunt un exemplu pentru ceilalți edili: „Un exemplu și pentru primarii moldoveni, care au pornirea mai grea. E șansa noastră!”.

Afaceristul Ștefan Mandachi, din Suceava, care a construit primul și singurul metru de autostradă din Moldova, i-a provocat pe români să se alăture protestului lui: să oprească activitatea în 15 martie, la ora 15, timp de 15 minute.

Mai mulți oameni de afaceri s-au alăturat deja demersului.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.