Atac la Victor Ciorbea după afirmațiile uluitoare despre persoanele cu dizabilități. ”Profund ofensatoare și discriminatoare”
Ultima Ora Politic

”Tovarășii” la nevoie se cunosc: Ciorbea a fost SALVAT de Dragnea și Tăriceacu de la demitere

”Tovarășii” la nevoie se cunosc: Ciorbea a fost SALVAT de Dragnea și Tăriceacu de la demitere

Partidul PNL a depus o Cerere de revocare pentru Avocatul Poporului la Biroul Permanent Reunit al Parlamentului. Acesta se bucură însă de susținerea PSD-ALDE. Victor Ciorbea este acuzat de faptul că, deși OUG-urile date de Guvern au fost nenumărate, nu a acționat în niciun fel, fiind absent total de la îndatoririle sale.

”Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, trebuie revocat!

#PNL a depus la Biroul Permanent Reunit al Parlamentului CEREREA DE REVOCARE a domnului Victor Ciorbea din funcția de Avocat al Poporului. Majoritatea PSD-ALDE a făcut zid în apărarea Avocatului Poporului care s-a transformat în Avocatul Infractorilor.

Avocatul Poporului a fost creat pentru ”apărarea drepturilor și libertăților persoanelor fizice în raporturile acestora cu autoritățile publice”. Victor Ciorbea a REFUZAT de prea multe ori să apere cetățenii și interesele lor. Victor Ciorbea refuză să-și exercite prerogativele! Prea multe OUG-uri adoptate de Guvern NU au fost contestate la CCR de Avocatul Poporului imediat după ce au intrat în vigoare, iar când PNL a sesizat CCR, judecătorii au decis că acele ordonanțe erau neconstituționale.

Avocatul Poporului a refuzat să sesizeze CCR în legătură cu ordonanțe care au modificat Legile Justiției, Legi care privesc economia sau sistemul de învățământ. Victor Ciorbea a refuzat să apare cetățenii de abuzurile unui guvern de tip mafiot. Pentru aceasta ar trebui să plece imediat din fruntea unei instituții care trebuie să fie autoritatea publică autonomă și independentă față de orice altă autoritate publică. Victor Ciorbea a încălcat legea și nu și-a îndeplinit atribuțiile cu bună-credință și imparțialitate, așa cum îl obliga jurământul depus în plenul Parlamentului.”, arată Raluca Turcan.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.