Topul celor mai bogate femei din România
Ultima Ora Economic Politic Social

Topul celor mai bogate femei din România

Mereu suntem informați cu privire la topul celor mai bogați bărbați din lume și chiar din România însă despre româncele care dețin averi impresionante știm mai puține lucruri. Care sunt cele mai bogate opt femei din România? Este timpul să valorizăm și partea feminină de elită, din România, scrie yve.ro.

  1. Veronica Gușă Drăgan (avere de 550 milioane de euro)

Veronica Gușă Drăgan este văduva lui Iosif Constantin Drăgan. Aceasta este cea mai bogată femeie din România și are o avere cumulată de 550 de milioane de euro. Aceasta este fiica fostului șef al Statului Major al Armatei Române, generalul Ștefan Gușă, și trăiește în Italia, Grecia, Spania, dar și în România. Aceasta conduce o companie specializată pe distribuția de Gaz Petrolier Lichefiat, prin intermediul Butan Gas.

  1. Liana Voiculescu (avere de 155 milioane de euro)

Familia Voiculescu deține unul dintre cele mai cunoscute trusturi media din România, trustul Intact. Acesta include Antena 1, Antena 3, Radio ZU etc.). Doamna Voiculescu este mereu o apariție surprinzătoare și extrem de elegantă. Aceasta este mereu atentă la detalii, are o garderobă impresionantă și nu ține niciodată cont de bani atunci când este vorba despre haine și bijuterii.

  1. Anca Vlad (avere de 75 milioane de euro)

Aceasta este proprietara Fildas Grup și deține o avere estimată la suma de 75 de milioane de euro. Anca Vlad este de profesie economist și a dezvoltat un business cu farmacii după ce a achiziționat compania Argeșfarm. Acest lanț deține, în prezent un număr de 70 de farmacii. Grupul Fildas este unul dintre principalii jucători pe de pe piața distribuitoare de medicamente și este cel mai mare retail de medicamente.

  1. Camelia Șucu (avere de 55 milioane de euro)

Deși are o avere impresionantă și o garderobă imensă, s-a spus mereu despre Carmen Șucu faptul că nu are un stil bine conturat. Oscilează permanent între stilul rock și cel elegant și de aceea nu a reușit să își formeze un stil personal emblematic și ușor de recunoscut.

  1. Mihaela Nicola (avere de 47 milioane de euro)

Mihaela Nicola deține, împreună cu soțul ei, una dintre cele mai cunoscute agenții de publicitate din România, The Group. Este mereu admirată din punct de vedere vestimentar și reprezintă o emblemă din acest punct de vedere. Are o colecție imensă de pălării și deține, în garderobă, o mulțime de piese vestimentare unice. Nici gențile scumpe nu îi lipsesc, iar firma ei preferată este Hermes.

  1. Luchi Georgescu (avere de 27 milioane de auro)

Luchi Georgescu este acționar majoritar de mai mult de 15 ani la Vincov Vrancea, dar și la una dintre cele mai cunoscute și importante companii specializate pe producerea și comercializarea mezelurilor. Aceasta are afaceri și în domeniul imobiliarelor și este numită și „regina vinurilor”. Este o femeie de afaceri extrem de apreciată.

  1. Ariadna Avram (avere de 13 milioane de euro)

Ariadna Avram deține o avere estimată la 13 milioane de euro. Aceasta a controlat Top Diagnostic, distribuitorul de echipamente diagnostice pentru laboratoare. Aceasta a cumpărat vechea clădire a ambasadei Malaeziei și, ulterior a transformat-o într-un muzeu dedicat bunicului său, Baronul George Löwendal, acesta fiind un celebru pictor și scenograf…

  1. Iulia Dobrin (avere de 9 milioane de euro)

Iulia Dobrin deține un cunoscut brand vestimentar românesc și este, cu adevărat, o apariție feminină. În cele mai multe rânduri, aceasta poartă fuste, iar pantalonii sunt aproape inexistenți în garderoba ei. Iulia Dobrin deține o colecție imensă de pantofi, ea fiind cea care a adus în România celebrele creații care fac ravagii în toată lumea, Christian Louboutin. Atât coafura, cât și machiajul ei sunt întotdeauna impecabile, iar ținutele ei sunt mereu apreciate de criticii de modă.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.