Toni Greblă, mulțumit de bugetul pe 2019. ”Sperăm să îl avem cât mai repede” 1
Ultima Ora Politic

Toni Greblă, mulțumit de bugetul pe 2019. ”Sperăm să îl avem cât mai repede”

Toni Greblă a declarat marți, la Palatul Parlamentului, că Secretariatul General al Guvernului este mulțumit de bugetul pe 2019.

„În componența SGG se află și Comisia Națională pentru Strategii și Prognoză. Comisia Națională pentru Strategii și Prognoză, după cum știți, derulează niște programe foarte consistente, unele sunt legate de dezvoltarea strategică a României, astfel încât cea mai mare creștere a bugetului SGG este reprezentată de creșterea cheltuielilor de investiții pentru Comisia de Strategii și Prognoză pe proiectele pe care le cunoașteți. (…)

Trebuie să aveți în vedere că SGG prin fonduri și logistică este implicat în organizarea unor acțiuni ce țin de președinția României la CUE. (…)Eu sunt foarte mulțumit că aceste Comisii de buget, finanțe au dat un raport pozitiv. Noi nu am susținut amendamente la proiectul de buget. Sperăm să avem cât mai repede bugetul și să trecem la acțiune”, a spus Toni Greblă, care se află la Parlament pentru a susține proiectul de buget.

Toni Greblă a mai spus că Guvernul și Parlamentul sunt instituții implicate în finalizarea adoptării proiectului de buget, astfel încât toate acțiunile din această săptămână sunt concentrate pe acest obiectiv.

„Eu vreau să vă spun că această săptămână este dedicată adoptării bugetului”, a mai spus Toni Greblă.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.