TESTUL OFICIAL AL GUVERNULUI PENTRU CORONAVIRUS. CARE ESTE RISCUL SĂ FI INFECTAT! VERIFICĂ 1
Ultima Ora Breaking News importatnt Sănătate Social

TESTUL OFICIAL AL GUVERNULUI PENTRU CORONAVIRUS. CARE ESTE RISCUL SĂ FI INFECTAT! VERIFICĂ

Guvernul României, prin Autoritatea pentru Digitalizarea României, în colaborare cu Departamentul pentru Situații de Urgență și organizația neguvernamentală Code for Romania a lansat o nouă platformă online din ecosistemul de luptă contra efectelor COVID-19 CeMaFac (cemafac.ro).

CeMaFac (cemafac.ro) este o componentă a proiectului stirioficiale.ro, potrivit Grupului de Comunicare Strategică (GCS).

„cemafac.ro este un ghid simplu și practic bazat pe scenarii posibile prin care populația României poate trece. Această platformă te va ghida pentru diferitele situații și te va aduce mai aproape de măsurile recomandate de autorități pentru o mai bună protejare a ta, a familiei și a comunității tale în această perioadă”, anunță Grupul de Comunicare Strategică.

O funcție importantă a soluției „cemafac.ro” este chestionarul de evaluare a simptomelor dezvoltat în parteneriat cu Departamentul pentru Situații de Urgență, pentru a identifica gradul de risc propriu în ideea de a vedea ce pași sunt de urmat mai departe, în funcție de starea de sănătate și de acțiunile întreprinse în ultima perioadă.

TESTUL OFICIAL AICI

„Alte secțiuni din website-ul cemafac.ro tratează subiecte precum transmitere și simptome, cum ne protejăm, adaptare și rezistență cât și informații folositoare pentru cei care oferă ajutor sau sprijină echipele de intervenție”, mai spun reprezentanții GCS.„cemafac.ro” este un proiect realizat gratuit de voluntarii Code for Romania.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii