Teodorovici, promisiuni mari pentru șoferi. Va intra în fondul de rezervă
Teodorovici
Ultima Ora Politic

Teodorovici ia la mișto moțiunea. ”Moțiunile trec, PSD rămâne”

Președintele executiv al PSD Eugen Teodorovici a declarat că moțiunile trec, însă PSD rămâne, precizând că partidul este singurul care este ancorat în realitățile economice și socialde, care poate acționa coerent pe scena politică.

„Este o vorbă din popor…apa trece, pietrele rămân. Tot cam așa stau lucrurile și cu acțiunile politice ale opoziției noastre…moțiunile trec, PSD rămâne. PSD rămâne singurul partid serios, stabil și sigur, singurul partid ancorat în realitățile noastre sociale și economice, care deține voința și capacitatea de a gândi și acționa coerent pe o scenă politică în care beția campaniei electorale și perdeaua de fum ideologic de la nivelul unei opoziții turmentate și agresive anulează orice așa-zisă miză”, a scris Eugen Teodorovici, joi, pe Facebook.

Ministrul de Finanțe a mai precizat că Opoziția este de conjunctură și nu vrea de fapt să guverneze, pentru că nu are cu cine și nici cu ce.

„Ceea ce va rămâne în urma acestui delir al voturilor pentru dărâmarea guvernului, se va transpune în idealul știrb și logica frântă a unei opoziții de conjunctură care nu își dorește în mod real să guverneze pentru că nu are nici cu cine și nu are nici cu ce! #insistpentruRomania”, a conchis Teodorovici.

Moțiunea de cenzură urmează să fie dezbătută și votată, joi, în plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului, care va începe de la ora 10.00. Ludovic Orban a anunțat, miercuri, că votul moțiunii va fi de la ora 13.00. Votul este secret cu bile.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.