Teodorovici, făcut praf după declarația halucinantă în fața unei jurnaliste. ”Dacă Teodorovici nu e, nimic nu e!” 1
Teodorovici, atac la Iohannis și Barna. Președintele executiv PSD nu suportă înfrângerea
Ultima Ora Politic

Teodorovici, făcut praf după declarația halucinantă în fața unei jurnaliste. ”Dacă Teodorovici nu e, nimic nu e!”

”Nesatisfăcut fiind de faptul că ieri Guvernul Dăncilă a fost demis prin moțiune de cenzură, cunoscutul narcisist, Teodorovici, a fost oprit pe holul Parlamentului de o jurnalistă de la B1.ro, care l-a întrebat ce va face în continuare, iar acesta a răspuns ca un veritabil bădăran la întrebări.

Aflându-se în situația deosebit de frustrantă pentru propriul său ego, din Parlament, Teodorovici proaspăt FOST ministru al Finanțelor, nu s-a mai putut stăpâni și a răspuns cu mânie și agresivitate, simțindu-se amenințat de o jurnalistă. La întrebarea “Ce va face în continuare cu cariera sa politică?”, răspunsurile acestuia au fost de-a dreptul halucinante: “Sunteți liberă diseară ca să vă spun ce? Nu prea vă văd la față! (…) Îmi faceți curte? Faceți curte că nu vă văd ochișorii, dinții văd că îi aveți puși! (…) Dar ce aveți pus?”

Domnule Teodorovici, v-am înțeles stresul emoțional și am înțeles că vă admirați și vă iubiți exagerat propria persoană fizică, dar comportamentul dvs. instabil, replicile deplasate și jignitoare adresate acelei jurnaliste sunt incalificabile pentru orișicine, cu atât mai mult pentru un înalt funcționar de stat.

Mă bucur enorm că nu mai ocupați funcția de ministru în România. V-ați dovedit cu vârf și îndesat incompetența în domeniul finanțelor și apucăturile de mahalagiu la nivelul discursurilor.

Intensitatea frustrării este cu atât mai mare, când un macho sexy, celebru și de neatins, pleacă acasă cu doamna Dăncilă de mânuță. Dar ce vină au jurnaliștii în toată această poveste în care dvs. nu mai sunteți la guvernare?!

Domnule Teodorovici îl iubiți atât de mult pe domnul Teodorovici încât v-ați pierdut orice urmă de demnitate și vă comunic pe această cale că această primă și ultimă iubire a dvs. v-a adus într-o stare patologică dăunătoare pentru cei din jur.

Revizuiți-vă comportamentul!, a declarat într-un comunicat remis newsteam.ro deputatul PNL Gigel Știrbu

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.