Teodorovici, atac la Iohannis și Barna. Președintele executiv PSD nu suportă înfrângerea 1
Teodorovici, atac la Iohannis și Barna. Președintele executiv PSD nu suportă înfrângerea
Ultima Ora Politic

Teodorovici, atac la Iohannis și Barna. Președintele executiv PSD nu suportă înfrângerea

Președintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, susține pe facebook că prezidențiabilii Klaus Iohannis și Dan Barna nu au niciun program pentru România și îi întreabă dacă vor topi toate plăcuțele suedeze, cu trimitere la plăcuțele cu mesajul ”m..e PSD”, și le vor transforma în idei pentru un program de guvernare.

”Nu demult, un pretins lider de dreapta spunea că are deja imaginea idilică a competiției prezidențiale între cei doi candidați ai dreptei. Și ne invita pe toți în acest vis frumos de campanie, când vom asista la o adevărată emulație de creativitate politică, la o explozie de viziune, o simfonie a ideilor și soluțiilor viabile și valabile și la o euforie a proiectelor și programelor destinate românilor și României.

După câteva clipe mi-am revenit din reveria electorală în care mi-i închipuiam pe omul nou și omul vechi lepădându-se de toată înverșunarea, încrâncenare și aroganța, de toată ura și disprețul, de hashragurile și plăcuțele ce i-au ținut alături sub stindardul #anti și așezându-se cu calm, seriozitate și profesionalism la masa dialogului bazat pe idei, argumente și multe lucruri bine făcute #pentru.

Și m-am întrebat:

Putem să-i suspectăm de egoism, de sarcasm, de exces de ipocrizie, de rea voință ori incompetență pe cei doi care nu ne-au oferit decât #zero și #nimic din toate acestea până acum? Nici începând cu decembrie 2014, nici în tot anul 2016, nici în campania electorală din 2016 și cu atât mai puțin în cea din primăvara acestui an.

Să înțelegem, totuși, că și Klaus, vechi politician și primul liberal-bugetar al statului, și Dănuț, nou politician și vechi antreprenor dedulcit la contracte cu statul, vor topi toate plăcuțele suedeze pentru a le transforma în idei, soluții și argumente? Dacă nu au făcut-o deja, ar trebui să se grăbească, pentru că vin cei mai proaspeți din urmă și nu cer drepturi de autor!

Cât EI au întreținut show-ul, NOI am întreținut o țară!

NOI suntem pregătiți pentru orice variantă de campanie – altercație sau emulație!”, scrie Eugen Teodorovici.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.