Tensiune maximă în PSD. Declarație șocantă a Olguței Vasilescu: ”Decizia este acum la premierul României. O așteptăm și noi” 1
Olguța Vasilescu
Ultima Ora Politic Social

Tensiune maximă în PSD. Declarație șocantă a Olguței Vasilescu: ”Decizia este acum la premierul României. O așteptăm și noi”

Purtatorul de cuvant al PSD, Lia Olguta Vasilescu, a explodat de nervi dupa ce presedintele Iohannis a anuntat ca refuza cele trei propuneri de ministri ale PSD. A avut însă o frază care arată care este situația în acest moment din PSD.

„A spus ca nu au tinuta, probabil ca doamnele nu au rochita roz deasupra genunchiului, iar domnii nu au cravata galbena. A mai spus ca nu sunt pregatiti cei propusi de noi, nu stiu daca un profesor de fizica poate decide cine sa fie ministru”, a declarat Vasilescu la Antena 3.

Intrebata ce se va intampla in continuare, Vasilescu a dat un raspuns surprinzator: totul depinde doar de Viorica Dancila.

„Decizia este acum la premierul Romaniei, o asteptam si noi. Avem majoritate in Parlament, nu avem niciun fel de problema sa facem restructurarea guvernului

Nu stiu ce vrea doamna premier, in mod cert va emite un comunicat de presa”, a mai spus Lia Olguta Vasilescu.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.