Taximetriștii blochează miercuri Capitala! 5.000 de mașini se strâng în Piața Victoriei contra Uber, Clever și Taxify
Ultima Ora Economic Politic Social

Taximetriștii blochează miercuri Capitala! 5.000 de mașini se strâng în Piața Victoriei contra Uber, Clever și Taxify

Nou protest al taximetriștilor! Centru Capitalei va fi plin de mașini de taxi. Peste 5.000 de autovehicule se vor afla în Piața Victoriei. Confederația Operatorilor și Transportatorilor Azutrizați din Româia a informat că, în cursul zilei de 17 aprilie, se va organiza un protest al taxiurilor împotriva Ordonanţei de Urgenţă “pentru menţinerea pirateriei”.

În itervalul orar 06:00-18:00, În Piața Victoriei, se vor afla peste 5.000 de mașini. La acest eveniment va urma să participe și Federația Operatorilor Români de Transport (FORT).

“Cerem Guvernului să renunţe la OUG pentru legalizarea pirateriei în transportul rutier de persoane şi nu înţelegem de ce un vicepremier îi asigură pe „piraţi” că le va rezolva problema prin OUG şi explică necesitatea legiferării prin ordonanţe de urgenţă ca necesitate, motivând urgenţa prin faptul că Preşedintele României trimite legile Parlamentului înapoi, pentru modificare”, se arată în comunicat.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii