Prețul Trădării. Tăriceanu primește lovitura de la Bruxelles. Umilință maximă pentru șeful ALDE 1
Ultima Ora Breaking News Politic Social Știrea Zilei

Prețul Trădării. Tăriceanu primește lovitura de la Bruxelles. Umilință maximă pentru șeful ALDE

Europarlamentarul PMP Traian Băsescu spune că liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu face eforturi pentru a elimina partidul pe care l-a fondat din orice formă de guvernare.

Mai mult, fostul șef al statului îl umilește pe Tăriceanu spunându-i că atunci când va merge la PNL să negocieze susținerea guvernului, să nu uite că la sediul liberalilor este un vas unde aceștia pun oase pentru câinii maidanezi.

”Tăriceanu, ia-ţi şi tu unul!

Mânat de ură şi aroganţă „marele campion” al trădărilor, Tăriceanu, proaspăt văruit în opozant, vrea eliminarea PMP din orice variantă de participare la guvernare, ca şi cum PMP ar fi fost până acum servitor prin curtea PSD şi nu ALDE, cu uşierul şef Tăriceanu.

Şi ca argument suprem al poziţiei sale, fostul manechin foloseşte acuzaţiile aduse mie de Consiliului CNSAS majoritar PSD. Iar dacă discută despre justiţie, hai să vedem :1.Eu sunt acuzat de CNSAS şi am un proces civil care va fi judecat în final la ICCJ (am pierdut la Curtea de Apel şi fac recurs) .Tăriceanu este acuzat de DNA pentru fraude şi nu va fi judecat de nimeni ;

2.Eu m-am prezentat în instanţă de la prima citaţie, fără a încerca să tergiversez procesul.Tăriceanu a tergiversat aproape un an analiza dosarului său în Comisia Juridică a Senatului;

3.Eu m-am prezentat în faţa judecătorilor fără niciun fel de amânare .Tăriceanu, „adevărat bărbat”, s-a ascuns în spatele majorităţii PSD din Senat care prin vot a respins începerea urmăririi penale ;

4.Eu voi avea o decizie definitivă şi irevocabilă a justiţiei (şi sper că va fi una favorabilă mie) .Tăriceanu va târâi după el suspiciunea de participare la fraudă pentru că i-a fost frică să meargă în faţa judecătorilor.Tăricene, mai citeşte o dată postarea şi vezi diferenţa dintre noi în privinţa justiţiei .

Asta te va lămuri de ce eu am câştigat de câte două ori Primăria Capitalei şi Palatul Cotroceni, iar tu ai trăit în politică numai din trădarea partenerilor politici, ca să primeşti câte ceva de la cei pentru care ai trădat.

Şi un sfat : când vei merge cu basca în mână la PNL să-ţi negociezi preţul trădării, intră în sediul central din Modrogan pe uşa din spate.Acolo, la intrare, se află o tavă cu ciolane pentru potăi de pripas. Ia-ţi şi tu unul.Iar dacă la plecare ieşi tot pe uşa din spate, mai ia unul că nu le numără nimeni”, scrie Băsescu pe facebook.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.