Tăriceanu, pact cu PSD la prezidențiale pentru a-l da jos pe Iohannis
Ultima Ora Politic

Tăriceanu, pact cu PSD la prezidențiale pentru a-l da jos pe Iohannis

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, marţi, la Vaslui, cu ocazia prezentării candidaţilor partidului pentru alegerile europarlamentare, că va discuta după alegerile europarlamentare despre o eventuală candidatură a sa la funcţia de preşedinte al României.

Prezentat de preşedintele Organizaţiei Judeţene a ALDE, Daniel Olteanu, drept viitorul preşedinte al României, Călin Popescu Tăriceanu a spus că prioritatea este reprezentată acum de alegerile parlamentare, informează agerpres.ro.

„Haideţi să ne concentrăm întâi de toate pe alegerile care au loc duminică şi apoi vă promit că o să ne ocupăm şi de candidatura la prezidenţiale. O să stăm să analizăm noi între noi în partid, o să discutăm şi cu cei de la PSD şi sper să luăm cea mai bună decizie pentru România, adică să avem un candidat capabil să-l înfrângă pe actualul preşedinte”, le-a transmis Tăriceanu delegaţilor ALDE din judeţ.

Călin Popescu Tăriceanu a adăugat că alegerile pentru Parlamentul European sunt foarte importante şi reprezintă un test pentru viitoarele alegeri locale şi generale.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.