Ambasadoarea Olandei a răbufnit după anunțul Ordonanțelor lui Tudorel Toader. A mers la sediul ministrului
Ultima oră. Tudorel Toader, internat de urgență la Neurochirurgie
Ultima Ora Politic

Tăriceanu nu neagă că Tudorel Toader stă pe scaunul PSD. Dar nu se gândește să îl dea fară din Guvern

Tăriceanu nu neagă că Tudorel Toader stă pe scaunul PSD. Dar nu se gândește să îl dea fară din Guvern

Călin Popescu Tăriceanu susține că Tudorel Toader deține un portofoliu care revine PSD, menționând că nu a discutat cu președintele PSD, Liviu Dragnea, posibila remaniere a acestuia.

„În ceea ce-l priveşte pe domnul Toader, eu mi-am exprimat punctul de vedere ieri şi am făcut comentarii legate de prestaţia sa guvernamentală. Nu am lăsat niciun moment să se înţeleagă că acesta ar fi postul ALDE. Domnul Tudorel Toader, de altfel, este ministru independent, pe un post care, sigur – confirm ceea ce v-a spus domnul Dragnea – că este postul PSD. Deci situaţia e simplă şi clară”, a spus Călin Popescu Tăriceanu, adăugând că  nu a discutat cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea, despre vreo remaniere guvernamentală.

Precizarea vine după ce Liviu Dragnea a declarat joi că se va exprima în CEx cu privire la gestionarea funcției de ministru al Justiției de către Tudorel Toader, menționând că postul de ministru al Justiției aparține PSD.

Anterior, la începutul săptămânii, Liviu Dragnea a declarat că neapartenenţa la PSD nu este o piedică pentru ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, ci doar acţiunile şi activitatea acestuia.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.