Trădare pentru Tăriceanu. Un primar ALDE se alătură protestului de 15 minute pentru autostradă
Ultima Ora Politic

Tăriceanu își bagă partidul în RĂZBOI cu adversarii politici. ”O situaţie extrem de gravă”

Tăriceanu își bagă partidul în RĂZBOI cu adversarii politici. ”O situaţie extrem de gravă”

Liderul ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, preşedinte al Senatului, a spus miercuri, în staţiunea Mamaia, că ţara este într-o situaţie extrem de gravă, de încălcare a Constituţiei şi a legilor, menţionând că formaţiunea politică pe care o reprezintă este „într-o situaţie de război cu adversarii politici”, care au folosit mijloace nelegale şi imorale în lupta politică.

„De fapt, în România sunt structuri paralele de putere care au acaparat puterea, care au luat decizii de eliminare a adversarilor politici prin mijloace nelegale, nedemocratice, neconstituţionale. Şi atunci vreau să vă spun ceva: Suntem într-o situaţie normală? Nu. Suntem dincolo de faptul de a fi într-o situaţie extrem de gravă, de încălcare a Constituţiei şi a legilor. Suntem într-o situaţie de război. Suntem într-o situaţie de război cu adversarii noştri politici care au folosit toate mijloacele, nelegal şi imorale în lupta politică”, le-a spus Tăriceanu participanţilor la Şcoala politică de vară a organizaţiei de femei a ALDE.

El a menţionat că şi ALDE trebuie să fie mobilizat pentru război, însă unul moral şi legal.

„Dacă ei vor război, atunci eu vă spun ceva, trebuie să fim mobilizaţi şi noi pentru un război, dar un război care este moral şi legal. Prin urmare, la ceea ce fac adversarii noştri cu armele nelegale şi cu armele imorale, le răspundem tot cu un război. Nu trebuie tolerate aceste atitudini sub nicio formă”, a afirmat Călin Popescu-Tăriceanu.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.