Tăriceanu, ironie maximă la adresa lui Dăncilă. ”Dacă ești ținută captivă, clipește de 2 ori” 1
Tăriceanu (4%) îi pune condiții lui Iohannis. Cui îi va da votul la Guvernare
Ultima Ora Politic

Tăriceanu, ironie maximă la adresa lui Dăncilă. ”Dacă ești ținută captivă, clipește de 2 ori”

Liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu a criticat-o pe Viorica Dăncilă, în plenul în care se votează moțiunea de cenzură, spunând că dacă ar fi vrut să dea personal motive pentru picarea Executivului venea cu argumente mult mai puternice decât PNL sau USR, având în vedere colaborarea PSD ALDE.

„Dragă, Viorica nu aveam intenția să iau cuvântul pentru un simplu motiv: am fost partener 2 ani jumate. Dacă mă apucam eu să dau din casă aveam argumente de 10 ori mai tari decât PNL. M-ai atacat neelegant. Mă așteptam altceva de la o persoană care a petrecut mult timp la Bruxelles. Știinta unui premier se refera la teme, nu la oameni, în fine…Doamna premier, încă premier, ne spunea la începutul verii că nu a fost ea însăși, că a fost timorată, că nu se simțea confortabilă și nu se identifica. Ce să înțeleg? Că asta vă caracterizează? Jocurile de racolare a unor membri ALDE? Pe unii i-ați nominalizat miniștri. Ăștia au și pus osul la treaba. Ăsta e stilul dv? Îmi pare rău, este un stil de lumea a treia. Credeam că România merge către Vest, nu către Est. vesti nu catre est”, a spus Călin Popescu Tăriceanu.

„Azi aveți ocazia (…) să își aducă aminte de dv ca cineva care este ținut ostatic cu forta la Palatul Victoria. Draga Viorica, dacă este adevărat, poți să nu spui nimic, dar să clipești de două ori și te eliberăm. Să știi că există viață și când nu mai ești premier”, a mai spus Tăriceanu.

Anterior, Viorica Dăncilă a spus: „îl avem pe domnul Tăriceanu, care și dumnealui a pus umărul la acest demers sortit eșecului. Așa cum a putut: fugind de la guvernare și sacrificându-și propriul partid, într-o bătaie de joc incredibilă la adresa românilor care ne-au votat în 2016. Cu toată experiența domnului Tăriceanu, a căzut în mod rușinos în capcana lui Victor Ponta și și-a asigurat un apus al carierei politice lamentabil. Era totuși un destin predictibil, pentru că asta li se întâmplă celor ce se aliază cu Ponta: ajung trădați și sacrificați în numele intereselor personale ale liderului Pro România – un alt artizan din umbră al acestei tentative, premierul demisionar pe Facebook, maestrul minciunilor și expertul în jocuri de culise cu finalitate zero”.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.