Tăriceanu, față în față cu Meleșcanu. Vrea să-l facă să renunțe la șefia Senatului 1
Tăriceanu, față în față cu Meleșcanu. Vrea să-l facă să renunțe la șefia Senatului
Ultima Ora Politic

Tăriceanu, față în față cu Meleșcanu. Vrea să-l facă să renunțe la șefia Senatului

Călin Popescu Tăriceanu a avut marţi dimineaţă o întrunire cu liderii ALDE, la sediul partidului. La discuţii a participat şi Teodor Meleşcanu, propunerea PSD pentru funcţia de preşedinte al Senatului.

Potrivit unor surse politice, Tăriceanu şi ceilalţi lideri ai ALDE prezenţi la discuţii au încercat să-l convingă pe Meleşcanu să renunţe la candidatura la şefia Senatului, însă acesta a refuzat.

Discuţiile urmează să fie continuate în Biroul Politic Central al ALDE, care se va reuni, marți la Parlament, de la ora 14.00, potrivit unui anunț dat de stiripesurse.ro

Grupul senatorilor PSD a decis, luni, să îl nominalizeze pe fostul ministru de Externe Teodor Meleșcanu la șefia Senatului. Premierul și liderul PSD Viorica Dăncilă a explicat că locul a aparținut ALDE, iar PSD vrea să fie corect și să respecte acest lucru. Cu toate acestea, plenul Senatului nu a votat încă propunerile pentru șefia Senatului.

Călin Popescu Tăriceanu a declarat că a discutat cu Teodor Meleșcanu, duminică seara, și nu i-a transmis nimic în legătură cu intenția PSD de a îl propune la șefia Senatului.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.