ALERTĂ! Tăriceanu este disperat! Pierde totul! Candidatul la Primăria Capitalei sare la Băsescu
ALERTĂ! Tăriceanu este disperat! Pierde totul! Candidatul la Primăria Capitalei sare la Băsescu
Ultima Ora Breaking News Politic

Dezvăluirea lui Băsescu. Tăriceanu este Terminat. Pe cine a slujit liderul ALDE

Traian Băsescu a declarat, pentru B1 TV, că el, în locul lui Ludovic Orban, n-ar fi avut atâta răbdare să negocieze cu partidele pentru a obține voturile necesare învestirii noului Guvern. Europarlamentarul PMP a declarat că el n-ar fi putut negocia cu liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, după ce acesta a făcut jocurile lui Liviu Dragnea.

Băsescu a susținut că, în locul lui Orban, pur și simplu ar fi pus lista miniștrilor pe masă, iar dacă parlamentarii nu o votau în număr suficient, ar fi venit cu o a doua și de aici…. se descurcau ei. O aluzie la faptul că un al doilea refuz al parlamentarilor ar fi deschis drumul anticipatelor, adică practic aleșii și-ar fi scurtat singuri mandatul.

„N-aveam răbdarea lui Orban, asta vă dau scris. N-aș fi avut această răbdare pentru nimic în lume”, a declarat Traian Băsescu.

Silviu Mănăstire: „Și le-ați fi trântit ușa în nas?”

„Da, aș fi spus ”ăsta e guvernul, vă place, votați, nu vă place, nu votați și vedeți că vă dau și al doilea guvern”. Eu n-aș fi putut să negociez cu Tăriceanu în condițiile de azi. El a fost până ieri partenerul lui Dragnea și Dăncilă și azi vine să se așeze la masă, să-mi pună condiții ca să-mi dea voturile. Du-te, bă, de aici, vezi de drumul tău! Asta e lista guvernului. Votați, bine, nu, vă dau al doilea guvern și vedeți ce faceți”, a declarat fostul președinte.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.