Revoltă majoră în ALDE. Călin Popescu Tăriceanu va fi spulberat. Pierde totul
E oficial. Tăriceanu a rămas fără partid. S-a desființat. L-au părăsit toți
Ultima Ora Politic

TĂRICEANU E TERMINAT. DEZVĂLUIRI EXPLOZIVE. ”ÎI E FRICĂ DE PUȘCĂRIE. ARE LEGĂTURI CU SERVICIILE SECRETE UNGUREȘTI”

TĂRICEANU E TERMINAT. DEZVĂLUIRI EXPLOZIVE. ”ÎI E FRICĂ DE PUȘCĂRIE. ARE LEGĂTURI CU SERVICIILE SECRETE UNGUREȘTI”

Liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu nu este de acord cu Alianța Vestului și spune mișcarea făcută de primarii municipiilor Cluj Napoca, Timișoara, Oradea și Arad nu este pentru dezvoltarea acestor orașe,ci arată impotența și incompetența actualei conduceri a PNL, partid din care fac parte edilii respectivi. 

Ideea lui Tăriceanu este dur atacată de președintele CNMR, Alexandru Cumpănașu care dezvăluie lucruri foarte grave despre cel de al doilea om din stat.

Cumpănașu spune că, de fapt, președintele ALDE e speriat de pușcărie. În plus, el face dezvăluiri și despre relațiile de afaceri pe care Tăriceanu le are cu maghiari, dar și legăturile cu serviciile secrete din Budapesta.

TĂRICEANU E TERMINAT. DEZVĂLUIRI EXPLOZIVE. ”ÎI E FRICĂ DE PUȘCĂRIE. ARE LEGĂTURI CU SERVICIILE SECRETE UNGUREȘTI” 1

„Pe domnul Tăriceanu îl sperie doar pușcăria eventual. Cum ar putea să-l sperie mișcări secesioniste, separatiste când Domnisa Să este unul din principalii agenți de influență ai Budapeste în România?!. Într-un joc penibil încearcă să-i ademenească pe unii primari PNL cu aordarea această poate poate se leapădă de Orban…deh, politică de 3 lei de pe Dâmbovița. Pe domnul Tăriceanu nu-l sperie nici amicii săi de afaceri maghiari, nici serviciile secrete maghiare pe care le cunoaște foarte bine. Apropo când l-ați văzut pe Tăriceanu purtând un tricolor? Eu…niciodată. L-am văzut în schimb alături de prieteni estici ai României și de prietenii de la vestul României ai esticilor!!!Orice este o exagerare cât timp nu este fundul domniei sale la bătaie și mai este și loc de ceva parveniți să-i țină scaunul. Văd că se îngroașă povestea asta. Alianța asta a Vestului nu este niciun ÎȚi că-i găseau o denumire mai aproape de fonduri. Este o bulă politică menită să suga electoral nemulțumirea ardelenilor față de managementul de la București (pe bună dreptate, doar că 3 din cei 4 primari au guvernat Bucureștiul) fără a se gândi vreo secundă la implicațiile pe termen scurt, mediu și lung asupra viitorului României sfâșiată de agresivitarea cu care acționează serviciile secrete nepeietene nouă dar prietene lui Tăriceanu.Și dacă mai insistă tovarășul Tăriceanu și amicul sau Meleșcanu să le numească exagerări poate veți află de ce îi coafează pe cei doi toată conjunctură asta”, e mesajul lui Alexandru Cumpănașu.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.