Bombă pentru Dăncilă. Alianța s-a Rupt. Miniștrii lui Tăriceanu nu mai merg la Guvern
Dăncilă aruncă lovitura fatală pentru Tăriceanu. Regretă că nu l-a dat pe mâna DNA
Ultima Ora Politic

Tăriceanu disperat. Îi este frică că-l dă Dăncilă afară. Decizie bombă

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, are probleme cu Viorica Dăncilă. Speriat că va ieși de la guvernare, liderul ALDE a decis o posibilă alianță cu Pro România. Acesta și-a anunțat colegii de partid că le va înainta propunerea în ședința din săptămâna viitoare, informează Realitatea TV.

În mesajul său, Tăriceanu le-a spus celor din ALDE că el este favorabil unei astfel de decizii și este de așteptat ca ea să fie adoptată în conducerea ALDE.

Semnarea unei alianțe cu Pro România va însemna ruperea coaliției de guvernare, pentru că Pro România a pus condiții ALDE și le-au cerut să vină în opoziție.

Surse din ALDE ne-au precizat că se așteaptă doar formalizarea deciziei PSD de a o impune pe Viorica Dăncilă candidat la prezidențiale, decizie care va deveni oficială la Congresul PSD, de sâmbătă.

Ședința ALDE va avea loc miercuri sau joi și este foarte posibil ca ALDE să rupă coaliția de guvernare cu cei de la PSD.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii