Ultima Oră. Dăncilă se pregătește să-i dea decisiva lui Tăriceanu. Vrea să-l dea afară din Guvern
Tăriceanu - Dăncilă
Ultima Ora Breaking News Politic

Tăriceanu dă cu flit pactului propus de Dăncilă. ”Un gest politic”

Premierul Viorica Dăncilă a propus, vineri, un pact între partidele politice din România, în care acestea își iau angajamentul că vor lupta pentru bunăstarea cetățenilor și că nu vor tăia pensiile și salariile.

„Eu astăzi propun, în fața dumneavoastră, singurul pact pentru cetățeni, singura înțelegere pe care merită să o facă forțele politice din România: aceea a bunăstării românilor. Pentru că astăzi România are a doua cea mai mare creștere economică din Europa. Salariile și pensiile au crescut cu un ritm fără precedent. A crescut salariul minim pe economie, au crescut salariile medicilor și ale profesorilor, precum și salariile din construcții. La 1 septembrie punctul de pensie a crescut cu 15% și a crescut pensia minimă garantată”, a scris Dăncilă, pe Facebook.

Liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu a declarat, vineri, că pactul propus de Viorica Dăncilă prin care partidele să se angajeze că nu vor tăia pensiile și salariile, reprezintă doar un gest politic.

„E un gest politic”, a răspuns Călin Popescu Tăriceanu, la Digi 24, întrebat ce părere are despre pactul propus de Viorica Dăncilă.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.