Ultima Oră. Dăncilă se pregătește să-i dea decisiva lui Tăriceanu. Vrea să-l dea afară din Guvern
Tăriceanu - Dăncilă
Ultima Ora Breaking News Politic

Tăriceanu anunță sfârșitul PSD. Partidul lui Dăncilă se rupe. Zilele sunt numărate

Liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu, cel care împreună cu alți colegi au decdis ruperea alinaței cu PSD spune că în scurt timp, formațiunea condusă de Dăncilă se va rupe.

Tăriceanu a avut discuții cu mai mulți membrii PSD care nu mai suportă ca partidul să fie condus de Dăncilă și care au creat un curent pro-ieșire de la guvernare dar și pro-plecare de lângă șefa PSD.

„Pentru doamna Dăncilă eu înțeleg că face oferte ademenitoare pentru că este disperată să-i facă pe toți să rămână în jurul ei. Eu am discutat cu mulți din PSD și vă pot spune că există un curent de opinie care este foarte favorabil, inclusiv ieșirii de la guvernare a PSD, pentru că își dau seama că această guvernare nu mai merge, că și-a pierdut resursele, că și-a pierdut suflul. Numărătoarea inversă pentru doamna Dăncilă a început de ceva vreme”, a declarat liderul ALDE”, a declarat Călin popescu Tăriceanu,la digi24.ro.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii