Ultima Ora Justiție Politic Social

Tânărul lovit pentru că l-a înfruntat pe Dragnea cheamă în instanță agresorii și cere daune. Ce face cu banii

Tanarul care l-a infuriat pe Liviu Dragnea dupa ce a strigat „Nimic”, ca raspuns la intrebarea sefului PSD privind realizarile Partidului, a fost apoi agresat si in comuna natala. El anunta ca le va face plangeri penale celor care l-au lovit.

Tanarul se numeste Stefan Petrencic si este din comuna Zvoristea, judetul Suceava. El spune ca a fost votant PSD insa a reactionat astfel la intrebarea lui Liviu Dragnea pentru ca in comuna sa „nu s-a turnat o palma de asfalt de zeci de ani, de la Revolutie”.

„Sa stiti ca si eu am votat cu PSD-ul, dar mi-am dat seama ca nu o sa faca niciodata ceea ce promit. Eu i-am spus lui Dragnea ce m-a durut pe mine. La noi in comuna, de exemplu, nu s-a turnat o palma de asfalt de zeci de ani, de la Revolutie. Nu avem locuri de munca si suntem nevoiti sa plecam cu totii sa muncim pe afara. Sunt tinichigiu auto si am muncit in ultimii ani prin Germania si Anglia. Fac plangere impotriva celor care m-au lovit si daca o sa castig, nu mi trebuie nimic pentru mine. Donez toti banii unui camin de batrani sau unui orfelinat. Eu nu am nevoie de bani. Le-am spus tuturor celor care ma suna sa ma intrebe ce am nevoie. Am bani pentru ca am muncit din greu pe afara. Vreau insa ca oamenii sa priceapa ca un singur om, oricat curaj ar avea, nu poate schimba un regim intreg. Trebuie sa ne unim, sa fie unitate intre noi cei care ne-am saturat si sa iesim la vot”, a declarat Stefan Petrencic pentru Podul.

Agresiunile la care a fost supus de pesedisti sunt confirmate de o vecina a sa, avocata Cristina Vatamaniuc.

„L-au lovit si in sala pana i s-a oprit filmarea de pe telefon. A fost dus apoi pana la iesirea din Dumbraveni. Ca pe un caine l-au lovit, fugarit si haituit, pentru ca Dragnea a fost extrem de deranjat de cuvantul acela – NIMIC. Stefan tremura efectiv cand a ajuns acasa si a fost nevoie chiar sa i se dea un calmant ca sa se linisteasca. Inteleg ca exista mai multi politicieni care vor s-o interpeleze pe doamna Carmen Dan despre cele intamplate acolo. Oricum, Stefan are de gand sa depuna plangere impotriva agresorilor”, a declarat Cristina Vatamaniuc.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.