Atac armat într-o școală din Germania
Atac armat într-o școală din Germania
Externe Ultima Ora

VIDEO. Atac armat la Paris. Un francez de 26 de ani a omorât un tânăr german cu cuțitul și ciocanul și a rănit alte două persoane

Un german a fost ucis şi două persoane au fost rănite sâmbătă seara la Paris într-un atac cu cuţitul şi ciocanul în apropiere de Turnul Eiffel, de către un francez de 26 de ani.

Atacatorul francez francez este cunoscut pentru islamism radical şi tulburări psihice, a fost arestat, potrivit unor surse din poliţie şi judiciare.

 

Aici a avut loc crima
Aici a avut loc crima

Agresorul, un francez născut în 1997, a înjunghiat mortal un bărbat de naţionalitate germană născut în 1999 şi a rănit alţi doi la câteva sute de metri de Turnul Eiffel. El a fost arestat şi plasat în custodia poliţiei în cadrul anchetei încredinţate brigăzii penale din Paris, a precizat Parchetul din Paris.

El fusese deja condamnat la patru ani de închisoare în 2016 pentru că dorea să treacă la acţiuni violente, a făcut cunoscut ministrul francez de interne, Gérald Darmanin, care a ţinut un briefing de presă la faţa locului.

Victima decedată este un turist german, potrivit ministrului Darmanin. Cei doi răniţi sunt un francez, în vârstă de aproximativ şaizeci de ani, şi un turist străin, a cărui naţionalitate nu a fost precizată, care a fost rănit cu un ciocan, a precizat el.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.