Șoc. Video Senzațional. Florin Iordache fugărit printre mașini de protestari la sediul PSD. ”Ciordache Hoțuleeee”!
Ultima Ora Justiție Politic Sănătate Social

Supraviețuitorii de la Colectiv l-au făcut praf pe Iordache: Minte cu nesimțire!

Ieșiți la protestul pentru susținerea magistraților care a fost organizat în această seară pe treptele Palatului de Justiție, Oana Gheorghiu de la „Dăruiește viață” și Adrian Albu, unul dintre supraviețuitorii incendiului de la Colectiv, i-au transmis lui Florin Iordache că minte, informează Ziare.com.

„Este o remarcă jignitoare la adresă poporului român, e o minciună. Oamenii normali nu își permit să se ducă să se interneze o săptămâna la privat. Mi se pare un cinism și o bătaie de joc incredibilă”, a spus Oana Gheorghiu, care alături de Carmen Uscatu a mobilizat societatea civilă și antreprenorii pentru a ridica un spital fără ajutorul statului.

În plus, această a enumerat câteva diferențe majore între spitalele private și cele de stat, începând cu igiena și condițiile pentru pacienți.

„Îl invit pe domnul Iordache să meargă cu mine în câteva spitale din București, să vadă cum sunt”, i-a transmis ea politicianului social-democrat.

Câteva declarații extrem de dure au venit și din partea lui Adrian Albu, supraviețuitor al incendiului de la Colectiv, și el venit la protestul pentru susținerea magistraților.

„E o minciună nesimțită, nu pot să o calific altfel. E o diferență de la cer la pământ între spitalele private și spitalele de stat, de la noi. La spitalele de stat se fură foarte mult, sunt pușculițe de partid, oamenii numiți acolo politic cotizează la partid. Sistemul de sănătate de stat e mult mai bine finanțat decât cel privat și, cu toate astea, condițiile sunt mult mai bune la privat”, a spus el, printre altele.

Declarațiile vin în contextul în care Florin Iordache s-a răstit şi a tutuit-o, astăzi, pe Andra Miron, moderatoare la Realitatea TV.

„Eu am spus aşa: dacă Liviu Dragnea a fost la un spital privat sau de stat nu ştiu, probabil cel mai apropiat spital. Că e la stat sau e la privat, nu e nicio problemă şi că, prin măsurile pe care noi le-am luat, că e la stat sau e la privat, condiţiile sunt la fel de bune. Eu am fost la un spital de stat unde am fost la fel de mulţumit ca la un spital privat. Ce vă deranjează?”, a spus răspicat Iordache.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.