Subiecte pe care PSD vrea să le ascundă 1
Ultima Ora Politic

Subiecte pe care PSD vrea să le ascundă

România se află în plină criză, o țară adusă aproape de colaps de către PSD și foștii sau actualii săi parteneri de coaliție. O criză politică pe care pesediștii veroși o folosesc pentru propriile interese și pentru a distrage atenția opiniei publice de la problemele mult mai grave, de care refuză să se ocupe de când au venit la putere.

Dacă trecem peste perdeaua de fum a crizei politice, observăm că executivul nu face nici o investiție, infrastructura rutieră nu beneficiază de nici un kilometru de autostradă, spitalele regionale de urgență, inclusiv cel de la Iaşi, au dispărut din toate planurile, îmbunătățirea infrastructurii educaționale a fost abandonată. Dar acest fenomen nu rămâne fără efecte. Astfel, din cauza drumurilor proaste și a sistemului de sănătate subfinanțat, românii continuă să moară cu zile. La Educație, același guvern incompetent nu face nimic şi compromite dezvoltarea viitoarelor generații.

La nivel economic, vorbim despre o nouă vulnerabilizare a României, care devine pe zi ce trece o țară importatoare, cu cea mai mare scădere a producției industriale din UE, cu o datorie externă ce produce efecte inflaționiste grave. Cu toate creșterile salariilor bugetarilor şi ale pensiilor celor vreo cinci milioane de beneficiari, an de an buzunarele românilor sunt tot mai goale. Vântul fiscal produs de taifuniștii PSD-ALDE produce efecte mai dure în bugetul românilor decât ciclonii tropicali ai planetei.

Pe lângă problemele economice, guvernanții vor să ascundă și problemele din Justiție, unde existența Secției Speciale a fost declarată de UE ca fiind „contravenientă legislației europene“. Când vor acționa oare şi în direcția democrației şi a dezvoltării, aşa cum îşi doresc românii?

Acestea sunt subiecte de care nu se ocupă nimeni dintre cei obligați să o facă. Am devenit o țară a haosului, o țară care nu mai este guvernată de mult, în care fiecare face ce vrea și nimeni nu este responsabil de absolut nimic, a declarat într-un comunicat remis newsteam.ro deputatul PNL Dumitru Oprea.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.