Un nou atac în SUA
Un nou atac în SUA
Externe Ultima Ora

Masacru în SUA. Cel puțin 9 persoane ucise. Atacatorul împușcat. FOTO-VIDEO

Cel puţin nouă persoane au fost împuşcate mortal într-un centru comercial din apropiere de Dallas, SUA, de către un bărbat înarmat.

Alte şapte persoane au fost rănite, au anunţat sâmbătă autorităţile locale.

Autorităţile din Allen, Texas, au fost alertate după ce au fost auzite focuri de armă la Allen Premium Outlets, determinând cumpărătorii şi lucrătorii să se ascundă.A fost căutat un al doilea atacator, potrivit unei surse, dar poliţia a declarat acum că crede că atacatorul a acţionat singur. Poliţia a declarat că un ofiţer din Allen l-a ucis pe atacator, scrie news.ro.

Criminalul a fost împușcat
Criminalul a fost împușcat

O înregistrare video de deasupra scenei a arătat sute de cumpărători ieşind din zonă, mulţi dintre ei ţinând mâinile ridicate. Imaginile aeriene păreau să arate cel puţin trei cadavre acoperite de cearşafuri în afara mall-ului.Şeful pompierilor din Allen, Jonathan Boyd, a declarat că nouă victime au fost transportate la unităţile medicale din zonă, dar nu a precizat numărul răniţilor sau al morţilor, deoarece autorităţile nu au o numărătoare exactă.

Şeful poliţiei din Allen, Brian Harvey, a descris modul în care a fost ucis atacatorul. „Unul dintre ofiţerii noştri se afla la un apel fără legătură cu acest caz la centrul comercial”, a declarat Harvey.

„A auzit focuri de armă, s-a dus în acea direcţie şi a neutralizat suspectul”.Martorii au declarat pentru CNN că l-au văzut pe atacator, care era îmbrăcat numai în negru.

Poliţia crede că a identificat vehiculul suspectului decedat, care era examinat de genişti ca măsură de precauţie, precizează sursa citată.

Guvernatorul Texasului, Greg Abbott, care a calificat atacul ca fiind o „tragedie de nedescris”, a declarat într-un comunicat că statul este pregătit să ofere orice asistenţă de care ar putea avea nevoie autorităţile locale.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.