Strategie pentru dezvoltarea stațiunii Padina-Peștera
Ultima Ora Politic

Strategie pentru dezvoltarea stațiunii Padina-Peștera

Deputatul PSD Dâmbovița, Georgeta-Carmen Holban, vrea o strategie pentru dezvoltarea stațiunii Padina-Peștera

Deputatul PSD Dâmbovița, Georgeta-Carmen Holban, a adresat o interpelare parlamentară ministrului Turismului, Bogdan Gheorghe Trif, pe tema eficienţei strategiei turistice a României.

„Măsurile privind revitalizarea turismului autohton luate în ultimii doi ani de către Guvernul PSD și-au dovedit din plin viabilitatea. Deciziile stimulative de acordare a voucherelor de vacanță, precum și reducerea TVA pentru serviciile turistice, au constituit elemente esențiale ale strategiei turistice naționale, prin intermediul cărora s-a resimțit în mod clar o creștere a acestui domeniu important”, a subliniat Carmen Holban, în documentul prezentat în plenul Camerei Deputaților.

În finalul interpelării, parlamentarul PSD a cerut răspunsuri la următoarele întrebări: „1. Ce perspective există pentru dezvoltarea stațiunii Padina-Peștera din județul Dâmbovița?; 3. Care este creșterea reală a turismului autohton după introducerea voucherelor de vacanță și reducerea TVA?; 3. Care a fost eficienţa târgurilor de turism organizate în România şi a celor din străinătate la care aţi participat şi cât au costat ele statul român?”.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.