Stelian Ion anunță că Opoziția nu se lasă. Dăncilă va pleca de la Guvern 1
Stelian Ion anunță că Opoziția nu se lasă. Dăncilă va pleca de la Guvern
Ultima Ora Politic

Stelian Ion anunță că Opoziția nu se lasă. Dăncilă va pleca de la Guvern

 Deputatul USR Stelian Ion a afirmat, miercuri, că PSD consideră „o mare realizare” faptul că au decis ca moțiunea de cenzură să fie votată sâmbătă, însă va vedea că aceasta va trece. Și liderul deputaților PNL Raluca Turcan a susținut că PSD încearcă prin abuz să mai rămână în plus la putere.

„Am vorbit cu colegii, i-am mobilizat pe toți, că pun sâmbătă, duminică, că pun noaptea, la 3 dimineașa, parlamentarii USR sunt mobilizați și vor veni la Parlament. Deciziile cu privire la strategie vor fi comune pentru opoziție, astfel încât această moțiune de cenzură să treacă. Ăsta este obiectivul principal. Sigur că e o strategie a PSD. Ei cred că astăzi au obținut o mare realizare, punând această ședință pentru vot sâmbătă. Vor vedea că moțiunea va trece. Vom găsi mijloacele procedurale astfel încât moțiunea să treacă. A început ședința cu cvorum, apoi datorită plecării unor parlamentari PSD, ședința a rămas fără cvorum. La un moment dat nu mai avea cvorum. Meleșcanu trebuia să suspende ședința. Nu a făcut acest lucru. Acest fapt în sine a fost un abuz. Colegii noștri nu puteau să realizeze cvorum pentru ca PSD să își realizeze obiectul. A fost o chestiune strategică”, a declarat Stelian Ion, la finalul ședinței BPR.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii