Ponta lovește din nou în PSD. Anunță noi treceri la Pro România
Ponta are planuri mari. Vrea să preia frâiele la Guvernare după moțiune
Ultima Ora Politic

Speranțe pentru Educația din România. Promisiuni din Pro România

Speranțe pentru Educația din România! Pro România se implică și trece la treabă! Românii au votat, iar Pro România ține cont de opțiunea electoratului! Comisia pentru învățământ, știință, tineret și sport a Camerei Deputaților va fi condusă de fostul premier Sorin Cîmpeanu!.

Prin numirea domnului Sorin Cîmpeanu la Comisia pentru învățământ, știință, tineret și sport, Pro România se implică în salvarea sistemului de învățământ, acum, într-un moment critic când sistemul de învățământ este în derivă, iar Ministerul Educației  Naționale nu are ministru.

Domnul Sorin Cîmpeanu, fost ministru al Educației în guvernul Ponta, va fi un garant de la nivelul Camerei Deputaților că Educația va avea, în sfârșit, rolul pe care îl merită! Domnul Sorin Câmpeanu, președinte al Consiliului Național al Rectorilor din România și laureat al titlului de Doctor Honoris Causa din partea tuturor universităților românești de prestigiu va veghea ca, de acum încolo, Legislativul României să repună Educația acolo unde îi este locul: în fruntea preocupărilor pe care le are acest guvern nepăsător și efemer.

Am spus-o în repetate rânduri: Pro România a câștigat încrederea românilor printr-un nou mod de a face politică, în slujba cetățenilor. Ați votat pentru o altfel de Românie, cu un sistem de învățământ performant, cu profesori bine pregătiți și elevi bine instruiți! Pro România și-a însușit votul dumneavoastră și asta vom face prin susțineri legislative la nivelul Camerei Deputaților, în frunte cu domnul Sorin Câmpeanu! Numai împreună vom reuși!, a declarat într-un comunicat remis newsteam.ro deputatul Pro România Mihaela Huncă.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.