În microbuz se aflau muncitori care, luni dimineaţa, se îndreptau spre locul de muncă. Aceștia lucrează la autostrada Lugoj-Deva. Polițiștii fac cercetări la fața locului. „În jurul orei 06.20, pe DJ 706A, între Ilia și Bretea Mureșană, un microbuz cu muncitori a lovit un copac, din cauza faptului că șoferului i s-a făcut rău la volan. Patru victime sunt transportate la spital.Traficul nu este blocat", a spus Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.
Ultima Ora Politic

Soția primarului Timișoarei, Nicolae Robu, victima unui accident rutier. A fost transportată la spital

Soţia primarului Timişoarei, Nicolae Robu, a fost implicată joi într-un accident rutier care s-a produs în zona complexului studenţesc din Timişoara, informează romaniatv.net.

Un tânăr de 20 de ani care mergea pe Arieș, dinspre stradă Cluj către Spitalul Județean, a făcut un viraj la stânga pentru a pătrunde în benzinăria din dreptul intersecției cu Cozia. Șoferul nu s-a asigurat și a izbit un taximetru ce mergea regulamentar către centrul orașului, pe bandă dedicată. Pe bancheta din spate a taxi-ului se află soția primarului Nicolae Robu, Florica Robu. Această a fost rănită, iar o ambulanță a preluat-o și a transportat-o la Spitalul Județean pentru investigații. „Acum e bine. Are o rana care a trebuit cusută, deasupra ochiului stâng, și mai multe lovituri dureroase, dar nepericuloase”, a explicat pentru opiniatimisoarei.ro primarul Nicolae Robu. Polițiștii au deschis un dosar penal și îl cercetează pe șoferul vinovat pentru vătămare corporală din culpă.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.