Sorina Pintea confundă PSD cu România: ”Eu cred că suntem un popor de infractori”
Ultima Ora avocatul Breaking News Justiție Politic

Sorina Pintea primește lovitura de grație în Pușcărie. Avocatul său anchetat de DNA. Dragnea implicat. FOtO

DNA a deschis un dosar vara trecută pentru a investiga modalitatea prin care agentul guvernamental pentru CEDO, Viorel Mocanu, care trebuia să apere interesele României în procesul deschis de fostul președinte al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a schimbat apărarea decisă de agentul de dinaintea lui, în favoarea fostului șef al PSD.

Viorel Mocanu este avocatul ales de Sorina Pintea să o reprezinte și a fost consilierul său pe vremea în care a fost ministrul Sănătății. În urmă cu un an Dăncilă a schimbat agentul guvernamental pentru CEDO, absolventă de Sorbona, cu Viorel Mocanu, consilierul lui Pintea, absolvent de Constanța.

Sorina Pintea primește lovitura de grație în Pușcărie. Avocatul său anchetat de DNA. Dragnea implicat. FOtO 3

Astăzi, după încheierea procedurilor, Agenția Națională de Integritate a anunțat că a constatat faptul că MOCANU VIOREL, fost secretar de stat în cadrul Ministerului Afacerilor Externe, s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 16 aprilie – 15 iulie 2019, întrucât a exercitat simultan funcția de secretar de stat – Agent guvernamental pentru Curtea Europeană a Drepturilor Omului în cadrul M.A.E. și calitatea de membru în Consiliul de Administrație al Companiei Naționale de Transporturi Aeriene Române TAROM S.A.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.