Lovitură. După ce a fost demisă, Sorina Pintea ajunge pe mâna procurorilor DNA
Lovitură. După ce a fost demisă, Sorina Pintea ajunge pe mâna procurorilor DNA
Ultima Ora Politic Sănătate Social

Sorina Pintea face dezvăluire din Programul ”Șpaga sub acoperire”. Câți pacienți misterioși sunt în acțiune

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat, miercuri, la Timişoara, că sunt 14 „pacienţi misterioşi”, care sunt incluşi în programul „Şpaga sub acoperire” şi care verifică inclusiv modul de comportament al personalului medical, potrivit news.ro

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă care a avut loc la Timişoara, că programul „Şpaga sub acoperire” continuă în spitalele din România.

„Continuăm programul, avem 14 pacienţi misterioşi în programul Şpaga sub acoperire. Nu ştiu încă ce conţin rapoartele pe care ei le-au făcut, dar verifică mai multe aspecte, inclusiv curăţenia. Verifică modul de comportament al personalului, dar şi modul în care interacţionează pacienţii şi aparţinătorii cu personalul medical. N-a mai fost nimeni dat afară pentru că, dacă erau cazuri grave, probabil mi se raporta imediat. Dacă obligaţiile din fişa postului ar fi respectate, nimeni nu ar avea probleme”, a declarat Pintea.

În vara acestui an, la nivelul Ministerului Sănătăţii s-a luat decizia trimiterii de „pacienţi misterioşi” care să verifice eventuale nereguli în spitale.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.