Dăncilă, făcută praf de Sorin Ovidiu Vîntu.
Ultima Ora Politic

Sorin Ovidiu Vîntu iese în apărarea lui Tudor Chirilă. Atac la Dragnea și Băsescu

Omul de afaceri, Sorin Ovidiu Vîntu a postat un text pe propriul cont de socializare pentru „masculii tinerei generaţii”, transmiţându-le că trebuie să îşi facă singuri dreptate atunci când statul nu o face. De asemenea, Traian Băsescu şi Liviu Dragnea sunt direct vizaţi, scrie capital.ro

„Faptul că Tudor Chirilă l-a plesnit pe cel care a intinat memoria tatălui său, a fost un act de bărbăție și de demnitate. De abia faptul că și-a pus apoi cenușă în cap a fost o dovadă de slăbiciune. Dacă instituțiile statului i-ar fi încătușat pe loc și i-ar fi ascuns vreo doi ani pe la Rahova pe cei care i-au insultat pe Zegrean, Bacalbașa, Iordache și au bruscat-o verbal pe actrița cu un copil bolnav, nici derbedeul care l-a agresat verbal pe Chirilă n-ar mai fi îndrăznit s-o facă și incidentul n-ar mai fi avut loc”, a scris Sorin Ovidiu Vîntu pe Facebook.

„A fi puternic nu înseamnă să-i lași pe porci nepedepsiți, atunci când aceștia devin și obraznici. Dacă am trăi într-o țară normală la cap, nu te-aș îndemna să-ți faci singur dreptate dar, când instituțiile de forță ale statului dau dovadă de o asemenea nevolnicie, încât otreapa care l-a lovit pe Bacalbașa sau otrepa care l-a lovit pe bătrânul din Piața Victoriei umblă libere pe străzi, asta este singura soluție”, a mai adăugat omul de afaceri.

„Nu cred că există mulți români care să-și dorească la fel de mult ca mine ca în țara asta să domnească legea. Dacă ar fi existat așa ceva, n-aș fi de aproape zece ani ținut în captivitate, cu dosare fabricate. Dar, cu un Dragnea idiot pervers și cufurit pe el de frica pușcăriei, cu un profesoraș de provincie cvasi-lobotomizat, dar fudul ca țața Marghioala, ajunsă cu bicicleta la oraș, intronarea legii în România este un deziderat greu de atins”, a mai spus acesta.

El l-a mai atacat pe Traian Băsescu, dar și pe şeful statului Klaus Iohannis: „Din princina gunoiului de Băsescu și acelor cabotini care populează prima scenă a politicii, România se află astăzi în pragul unei catastrofe. Singurul care o mai poate salva este intervenția energică și hotărâtă a instituțiilor statului. Orice formă de agresiune verbală sau fizică trebuie reprimată cu duritate maximă. Criza economică mondială care se va declanșa anul acesta nu trebuie să ne găsească în halul ăsta de dezbinare. Securiștii, magistrații și polițiștii ar trebui să-i dea dracului pe Dragnea și Iohannis și să-și facă treaba conform atribuțiilor legale pe care le au. Altfel, cu lefurile uriașe pe care le încasează vor mai putea cumpăra, spre sfârșitul anului, două pâini, patru ouă și-un salam”.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii