Sorin Grindeanu revine în PSD. Face echiă cu Ciolacu. Ce post vizează fostul premier al României
Sorin Grindeanu revine în PSD. Face echiă cu Ciolacu. Ce post vizează fostul premier al României
Ultima Ora Politic

Sorin Grindeanu revine în PSD. Face echipă cu Ciolacu. Ce post vizează fostul premier al României

Fostul prim-ministru Sorin Grindeanu a revenit membru PSD, după ce, acesta, a demisioanta din partid pentru a putea lua conducerea ANCOM, post plătit cu peste 10.000 de euro lunar.

PSD Timiș, a făcut anunțul oficial și a anunțat că, Grineanu, va candida la Congresul din august pentru funcția de prim-vicepreședinte al partidului.

”Sorin Grindeanu s-a întors azi acasă! De fapt Sorin Grindeanu nu a fost plecat niciodată, pentru că locul lui a fost întotdeauna lângă oamenii din PSD Timiş, colegii, prietenii, susţinătorii lui, cei lângă care s-a format ca politician şi ca lider, cei lângă care a devenit premierul României şi un social-democrat respectat şi apreciat.

Astăzi acest lucru a fost evident, Sorin Grindeanu primind în unanimitate susţinerea Comitetului Executiv Judeţean al PSD Timiş pentru candidatura la alegerile naţionale ale PSD”, se arată în comunicatul de presă, de sâmbătă, al PSD Timiş.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii