Disperare în PSD. Viorica Dăncilă a aflat adevărul crunt. Partidul este sub 10 la sută
Disperare în PSD. Viorica Dăncilă a aflat adevărul crunt. Partidul este sub 10 la sută
Ultima Ora Breaking News Politic Prezidențiale 2019

Sondaj Bombă în PSD pentru alegerea candidatului la prezidențiale. Cifrele anunță sfârșitul pentru Dăncilă

Președintele PSD, Viorica Dăncilă, a anunțat joi că este dispusă să candideze la alegerile prezidențiale dacă partidul îi cere asta.

Nici Dăncilă și nici alți candidați sondați nu reușesc să ajungă în turul doi al alegerilor prezidențiale din 24 noiembrie anul acesta.

Surse social-democrate au declarat pentru HotNews.ro că cei cinci pesediști – Eugen Teodorovici, Mihai Fifor, Șerban Nicolae, Ecaterina Andronescu, Liviu Pleșoianu – sunt cotați în sondaje cu un scor mai degrabă în marja de eroare, având sub 5% în intenția de vot.

În schimb Dăncilă, în calitatea de șef de partid, s-ar afla cu câteva procente bune înaintea liderilor PSD testați, însă ca notorietate. Potrivit surselor citate, președintele PSD s-ar plasa la egalitate cu liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu.

„Așa cum arată rezultatul sondajelor, Teodorovici, Fifor și Nicolae nu au șanse să ducă partidul în turul doi la prezidențiale. Dăncilă a fost testată la capitolul notorietate ca lider de partid, nu ca și candidat la alegerile prezidențiale. În momentul de față însă este singurul lider PSD cu un procent asemănător cu cel al lui Tăriceanu”, au explicat sursele HotNews.ro.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.