Ultima Ora Externe Politic

Șocant. Sex și amor în ALDE. Omul lui Tăriceanu din Parlamentul European ipostaze incredibile. Foto. Video explicit

Renate Weber este deputat în Parlamentul European, ales de cetățenii români pe listele formațiunii politice ALDE.

Și, ca orice parlamentar european, a furnizat portalului oficial al prestigioasei instituții date generale de identificare. Astfel, pagina doamnei Weber de pe site-ul Parlamentului European ne informează asupra datei sale de naștere, partidului politic din care face parte și ne direcționează către conturile Renatei Weber de Facebook, e-mail, Twitter, website oficial și YouTube.

Numai că, surpriză! Accesând link-ul către website-ul pe care doamna Renate Weber l-a furnizat Parlamentului European, adică www.renateweber.eu, descoperim un veritabil manual online de sex, întâlniri și aventuri amoroase. Totul în limba engleză.

La prima vedere, conținutul site-ului oficial al Renatei Weber este opera unui hacker, însă o variantă plauzibilă ar fi și aceea că domeniul contractat de europarlamentar și prezentat Parlamentului European drept domeniu oficial a expirat și apoi a fost cumpărat de o altă persoană.

În vârstă de 63 de ani, Renate Weber este originară din Botoșani. Este avocat și om politic. Înainte de ALDE, Weber a activat la PNL. A fost, de asemenea, președinte al Fundației Soros.

Șocant. Sex și amor în ALDE. Omul lui Tăriceanu din Parlamentul European ipostaze incredibile. Foto. Video explicit 1 Șocant. Sex și amor în ALDE. Omul lui Tăriceanu din Parlamentul European ipostaze incredibile. Foto. Video explicit 2 Șocant. Sex și amor în ALDE. Omul lui Tăriceanu din Parlamentul European ipostaze incredibile. Foto. Video explicit 3 Șocant. Sex și amor în ALDE. Omul lui Tăriceanu din Parlamentul European ipostaze incredibile. Foto. Video explicit 4

Iată doar câteva dintre aspectele pe care site-ul oficial al europarlamentarului Renate Weber le prezintă publicului:

„Intercourse advice” (Sfaturi pentru raportul sexual)

„How to pickup” (Cum să agăți)

„The most legit discreet dating sites for cheaters in Cardiff” (Cele mai bune site-uri de dating discret din Cardiff pentru a-ți înșela partenerul)

„Why women have affairs with assholes?” (De ce au femeile aventuri cu niște nenorociți?)

„Drunk casual sex: Should you have it? 5 tips to do it right!” (Sex ocazional la beție: ar trebui? 5 ponturi ca s-o faci cum trebuie)

„The best online hook up site tips when you want to hook up with someone with a fetish” (Cele mai bune site-uri de agățat online atunci când vrei să o faci cu cineva care are fetișuri).

Textele de pe site-ul oficial al europarlamentarului Renate Weber sunt însoțite de fotografii sugestive, după cum se poate observa și în ilustrațiile următoare,relatează www.europarlamentarul.ro.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.