VIDEO Șocant. Dăncilă a Umilit de miile de credincioși de la Patriarhie. ”Vede sfântul ce a făcut. Așa să-i ajute” 1
Ultima Ora Breaking News Exclusiv Politic Social

VIDEO Șocant. Dăncilă a Umilit de miile de credincioși de la Patriarhie. ”Vede sfântul ce a făcut. Așa să-i ajute”

Viorica Dăncilă a venit cu mașina până la intrarea în catedrală, unde a fost așteptată de doi preoți. Ea a trecut apoi pe lângă miile de oameni care stau la coadă pentru a se închina la moaștele Sfântului Dimitrie cel Nou, moaştele Sfintei Muceniţe Filofteia de la Curtea de Argeş şi ale Sfântului Ierarh Dionisie al Cetăţii Albe, așezate pe un baldachin în curtea Patriarhiei.

Gestul președintelui PSD a fost taxat imediat de către credincioșii prezenți pe Dealul Mitropoliei care stau de zeci de ore să ajungă la baldachinul cu moaștele Ocrotitotrului Bucureștiului.

Reporterii Newsteam. ro i-au întrebat pe pelerinii prezenți pe dealul Patriarhiei despre gestul premierului României. Toți au spsu că gestul premierului este unul sfidător la adresa românilor.

”Este sfidător ce face clasa politcă. Nici la cele sfinte nu au bun simț. Noi, poporul de rând stăm cuminți la coadă de zeci de ore. Ea a venit și s-a băgat în față, a fos băgată să zic așa. Nu este deloc evlavie. Este sfidare față de români. Noi, suntem credincioși, nu ne răzbunăm, dar ne vom spune cuvântul în 10 noiembrie. Așa să-i ajute Sfântul Dimitrie, cum respectă ea poporul român. Rușine”, ne-a spus o domană care stă de peste 12 ore să ajungă la racla cu sfintele moaște.

Un alt pelerin și-a exprimat indignarea spunând că Dăncilă nu are treabă cu Dumnezeu decât în campanie electorală și atunci când are un interes maxim personal așa cum a fost atunci când a primit votul de investirură ca prim-ministru.

”Gestu premierului este unul care spune totul despre caracterul său. Se dă omul lui Dumnezeu dar se vede câtă evlavie are. Mai bine nu venea deloc. Nu și-a făcut deloc publicitate bună. Dimpotrivă lumea a înjurat-o. Nu chiar dar a comenta negativ. Putea să vină la Sfântul oricând să se roage. Nu să ne sfideze. A venit când a fost făcută premier de Dragnea. Crede că îi merge și acum. Nu. Sfântul vede astfel de gesturi”, spune pelerinul.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.