https://newsteam.ro/ultima-ora/xromania-se-imprumuta-cu-un-miliarde-de-euro-pe-luna-de-ce-tariceanu-nu-ati-inteles-nimic-nu-intelegeti-economia/30/03/2019/
Ultima Ora Politic

ȘOC. Tăriceanu este în PERICOL de a-și pierde funcția. Ce avertizări a primit din Parlamentul European

ȘOC. Tăriceanu este în PERICOL de a-și pierde funcția. Ce avertizări a primit din Parlamentul European
Călin Popescu Tăriceanu a primit un răspuns în scris de la Guy Verhofstadt, liderul ALDE, liberalii europeni din PE, în care îl avertizează că poate fi exclus din grupul european. Astăzi are loc la București Conferința Președinților de grupuri politice din Parlamentul European.

Guy Verhofstadt îi cere aliatului lui Călin Popescu Tăriceanu să aleagă calea reformelor durabile în justiție și să nu mai atace statul de drept.

Verhofstadt așteaptă un răspuns acum la București când cei doi se vor întâlni cu ocazia Conferinței Președinților de grupuri politice europene.

„România se afla la o răscruce”, scrie Verhofstadt iar drumul greșit care ar însemna compromiterea reformelor deja făcute ar duce la o excludere din ALDE European.

„N-o poți face în numele nostru și mai ales nu folosind numele nostru”, mai scrie liderul liberalilor europeni.

Răspunsul lui Verhofstadt vine în urma plângerilor lui Tăriceanu, potrivit căruia, rezoluția votată de Parlamentul European în 13 noiembrie nu a fost precedată de consultări cu partea română și că nu conține informații corecte despre acțiunile guvernului, transmite RFI.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.