Uluitor Rovana Plumb nu acceptă că nu va fi coisar european. Zice că nu a mințit în legătură cu banii
Rovana Plumb e terminată. Comisia JURI nu i-a mai dat nicio șansă
Ultima Ora Breaking News Justiție Politic

Șoc pentru Rovana Plumb.Procurorii au fost sesizați. Riscă ani grei de Pușcărie

Prim-vicepreședinta PNL, Raluca Turcan, a cerut luni sesizarea autorităților, în cazul Rovana Plumb, cu privire la ”stingerea peste noapte a datoriei astronomice” de 800.000 de lei cu două apartamente care nu-i aparțin și a precizat că România va trebui să facă o nouă propunere de comisar european ”integru și profesionist”.

”Oare nu se sesizează autoritățile statului în legătura cu stingerea datoriei astronomice a Rovanei Plumb peste noapte? Rovana Plumb chiar crede că poate înșela Parlamentul European cu un simplu act notarial?

Cum este posibil să vrei să cumperi o funcție de Comisar European cu două apartamente, care nici măcar nu-ți aparțin în totalitate, într-un weekend? Cine mai poate vinde sau cumpăra două apartamente în numai câteva ore, la prețuri astronomice? Comisia Juridică a Parlamentului European a decis că Rovana Plumb nu poate fi comisar european.

România trebuie să facă o nouă nominalizare. Viorica Dăncilă are obligația să se prezinte la consultările convocate de Președintele Klaus Iohannis și să retragă sprijinul pentru Rovana Plumb pentru funcția de comisar european. Avem nevoie de un candidat integru și profesionist!” scrie Raluca Turcan pe facebook.

 

Raluca Turcan îi face praf: Dragnea Junior, finanțat de multinaționalele pe care le atacă „ultra-populistul Liviu Dragnea”
Raluca Turcan îl face praf pe Meleșcanu. Ce a aruncat ALDE, a luat PSD

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.